Σουηδία: Ο Eric Saade το σκέφτεται | Δύο ακόμη ονόματα επιβεβαιώνουν για το Melodifestivalen 2021!

Ένας καλλιτέχνης που αποτελεί στόχος του Christer Bjorkman σχεδόν κάθε χρόνο, φαίνεται ότι το σκέφτεται σοβαρά αυτή την χρονιά. Αναφερόμαστε φυσικά στον Eric Saade, που το 2011 κατέλαβε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision με το Popular. Δύο όμως ακόμα ονόματα επιβεβαιώνουν την συμμετοχή τους. Πρόκειται για τους Arvingarna, αλλά και τον Paul Rey.

Eric Saade κοντά στην επιστροφή του στο Melodifestivalen

Η ομάδα παραγωγής του Melodifestivalen θα ήθελε πολύ τον Eric Saade και προσπάθησε και φέτος να τον πείσει να συμμετάσχει, χωρίς επιτυχία όμως. Το 2021 τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Μάλιστα άνθρωπος κοντά στον καλλιτέχνη αναφέρει ότι το πιο πιθανό είναι ότι θα τον δούμε να διαγωνίζεται στο Melodifestivalen 2021. Άλλη πηγή της Aftonbladet ισχυρίζεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν και έχει ένα πολύ δυνατό τραγούδι στα χέρια του.

Αν τελικά ο Eric Saade πει το ναι, θα είναι η τέταρτη συμμετοχή του στο Melodifestivalen, το οποίο όπως είπαμε παραπάνω έχει κερδίσει το 2011, εκπροσωπώντας στην συνέχεια την Σουηδία στην Eurovision. Ήταν ο παρουσιαστής του Green Room στην Eurovision 2013, στο Μάλμε, ενώ υπήρξε και παρουσιαστής του Melodifestivalen.

Έκτη συμμετοχή για τους Arvingarna

Το συγκρότημα Arvingarna, που εκπροσώπησε την Σουηδία το 1993 στην Eurovision, μετά την νίκη τους στο Melodifestivalen εκείνης της χρονιάς, επιστρέφει για την έκτη του συμμετοχή. Τελευταία συμμετοχή των Arvingarna στο Melodifestivalen ήταν το 2019, καταφέρνοντας να προκριθούν στον τελικό μέσω της δεύτερης ευκαιρίας. Η συμμετοχή τους, I Do, που κατέλαβε την 7η θέση έγινε μεγάλη επιτυχία και έτσι οι Arvingarna αποφάσισαν να δοκιμάσουν ξανά.

Δεύτερη συνεχόμενη προσπάθεια για τον Paul Rey

O Paul Rey άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την συμμετοχή του στο Melodifestivalen 2020, καταλαμβάνοντας μάλιστα την έκτη θέση στον τελικό. Θα είναι ο πέμπτος καλλιτέχνης από το φετινό Melodifestivalen που θα συμμετάσχει εκ νέου, μετά τους The Mammas, Dotter, Alvaro Estrella και Klara Hammarström. Ετοιμάζει καιρό την συμμετοχή του, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά θα πάει ακόμα καλύτερα.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής για το Melodifestivalen 2021:

  1. Julia Alfrida  (από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό P4 nästa)
  2. Tusse Chiza
  3. Sannex 
  4. Sami Rekik och Wahl
  5. The Mamas
  6. Dotter
  7. Jessica Andersson
  8. Klara Hammarström
  9. Alvaro Estrella
  10. Arvingarna
  11. Paul Rey

Οι καλλιτέχνες που πιθανόν να δούμε στο Melodifestivalen 2021:

  1. Eric Saade

Η πλήρη λίστα με τους υποψηφίους του Melodifestivalen 2021 αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι οι 14 από τους 28 συμμετέχοντες του Melodifestivalen προκύπτουν από την ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς του SVT, οι 13 επιλέγονται με πρόσκληση που απευθύνει σε αυτούς το SVT και 1 είναι προέρχεται από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό, P4 Nästa. Για το Melodifestivalen 2021 έχουν υποβληθεί 2747 τραγούδια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2021 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος ημιτελικός 6 Φεβρουαρίου
  • Ο 2ος ημιτελικός 13 Φεβρουαρίου
  • Ο 3ος ημιτελικός 20 Φεβρουαρίου
  • Ο 4ος ημιτελικός 27 Φεβρουαρίου
  • Ο γύρος της δεύτερης ευκαιρίας 6 Μαρτίου
  • Ο τελικός 13 Μαρτίου

Σας θυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2021 λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί μόνο στην Στοκχόλμη, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2021!

Πηγή: Aftonbladet
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *