Eurovision 2021: Η κλήρωση των ημιτελικών | Πότε θα διαγωνισθεί Ελλάδα και Κύπρος;

Πριν από λίγα μέσα από τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα του διαγωνισμού, ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση των χωρών για τους ημιτελικούς του φετινού διαγωνισμού, θα ισχύσει και για την Eurovision 2021. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 20 Μαΐου και η Κύπρος στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου!

Οι χώρες του Πρώτου Ημιτελικού

Οι χώρες του Δεύτερου Ημιτελικού

Οι Big5 και η διοργανώτρια Ολλανδία

Επιπλέον οι Big5 και η Ολλανδία θα ψηφίσουν και θα μεταδώσουν υποχρεωτικά στον ημιτελικό που είχαν κληρωθεί να το πράξουν στον φετινό ακυρωθέντα διαγωνισμό.

Δέκα χώρες από κάθε ημιτελικό θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό της 22ας Μάϊου. Συνολικά λαμβάνουν μέρος στην Eurovision 2021, 41 χώρες, οι ίδιες ακριβώς που θα λάμβαναν μέρος και στην Eurovision 2020.

Όπως αντιλαμβάνεστε η κλήρωση των ημιτελικών που θα πραγματοποιούνταν στα τέλη Γεννάρη ως είθισται, δεν θα πραγματοποιηθεί. Αντ’ αυτού οι Ολλανδοί διοργανωτές μας υπόσχονται πολλές ακόμη εκπλήξεις στο δρόμο προς την Eurovision 2021.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε προκειμένου να διευκολυνθούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων, που πιθανόν θα έπρεπε να τα αντικαταστήσουν, αν οι χώρες τους κληρώνονταν σε διαφορετικό ημιτελικό. Επιπροσθέτως εξυπηρετούνται και οι αποστολές με τις κρατήσεις των ξενοδοχείων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    Και είχα μια ελπίδα ότι θα γινόταν εκ νέου η κλήρωση και θα είμασταν μαζί με Κύπρο και Ολλανδία… κρίμα.. θε είναι αρκετά δύσκολο τώρα

    Απάντηση
    • Akis_Mikon
      Akis_Mikon says:

      Αυτό που λες έτσι κι αλλίως δεν θα μπορόυσε να γίνει, γιατί η Ολλανδία
      ως διοργανώτρια χώρα θα ήτανέτσι κι αλλιώς απευθείας στον τελικό μαζι με το Big-5

      Απάντηση
      • John
        John says:

        Το γνωρίζω, όμως η Ολλανδία ψηφίζει στους ημιτελικούς και δυστυχώς φέτος θα ψηφίσει στον πρώτο άρα δεν μας ευνοεί αυτό …

        Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Ντάξει δεν με πειράζει ούτως ή άλλως πέρυσι θα είχαμε σίγουρη πρόκριση με αυτήν την κατανομή, οπότε δε με αγχώνει! Μακάρι να έχουμε ένα καλό τραγούδι. Εαν έχετε κάποιες πληροφορίες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ακόμη είναι νωρίς, αλλά ξέρετε και κάτι με όλα όσα ακούσαμε πέρσι (πολλοί μας έβριζαν και όλας και μας κατηγορούσαν για χιλια δυο), δεν ξέρω αν θα δώσουμε τοσες πολλές πληφοριες φέτος.

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Θα σας πω κάτι, όντως δεν είστε υποχρεωμένοι να δωσετε πληροφορίες, αλλά απορειξατε ότι είστε πιο επαγγελματίες από άτομα τα οποία διατείνονται ότι είναι “δημοσιογράφοι” μεταδίδοντας ανακρίβειες! Εκτος των αλλων απεδείχθη περίτρανα από την δημοτικότητα σας η οποία εκτοξεύτηκε σε διάστημα 1 μόνο χρόνου! Ξαναλέω πως εσείς θα αποφασίσετε την φετινή σας προσέγγιση, αλλά αν θέλετε την γνώμη μου ως ένας απλός αναγνώστης, συνεχίστε αυτό που κάνετε γιατί το κάνετε με αγάπη και αφοσίωση. Αφήστε που η μειονότητα που σας κράζει, το κάνει παντού και πάντα! Μην δίνετε σημασία εξάλλου είναι δύσκολο και κουραστικό να αρεσουμε παντού!

        Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Οι πληροφορίες που δώσατε πέρσι ήταν και σωστές και αποκλειστικές.
        Δηλαδή μια μειοψηφία που σας κατηγορούσε με μπούρδες, θα καθορίσει το περιεχόμενο και την ποσότητα των άρθρων σας με πληροφορίες για την Ελληνική συμμετοχή;

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Το πρόβλημα δεν ειναι οι μπούρδες, το θέμα ειναι οτι κ εμεις ο,τι κάνουμε το κάνουμε απο χομπι κ απο αγαπη για ολο αυτο..το να ακους οτι εχουμε τα αποκλειστικα για τον χ ή ψ λόγο, με πολυ προσβλητικά σχόλια, ειναι κάτι που ενοχλει, οπως και να το κάνεις…Δεν ειπαμε οτι δεν θα εχουμε παλι εδω ολες τις πληροφοριες, απλα δεν ξέρω κατα ποσο αξιζει να γραψουμε τοσα πολλα κ να εχουμε κ το βρισιμο απο πανω…ισως αν δεν ξέρουν ειναι καλυτερα!

          Απάντηση
          • John
            John says:

            Δεν νομίζω ότι είναι ούτε αυτό σωστό … αφού αγαπάτε τον διαγωνισμό και κάνετε τόσο καλή δουλειά δεν βρίσκω τον λόγο να μην λέτε και τα αποκλειστικά που έχετε … Εμείς που δεν σας κραζουμε και αγαπάμε τον διαγωνισμό θελουμε να τε μαθαίνουμε … μόνο και μόνο γιαυτο νομίζω αξίζει να συνεχίσετε ότι κάνετε και πέρσι … μην ασχολείστε μρ τους άλλους αφήστε τους να λένε ότι θέλουν… είναι άδικο για εμάς που σας στηρίζουμε τόσο καιρό

          • gogos
            gogos says:

            Ναι θυμάμαι πολύ καλά ποιοι και τι έλεγαν. Το γνωρίζω ότι τόσο εσύ όσο και η υπόλοιπη ομάδα του site ασχολείστε επειδή αγαπάτε τον διαγωνισμό. Απλά θα θελα να σας πω να μην σας πτοούν κάποια κακόβουλα σχόλια. Οι μίζεροι (για να μη πω τιποτ’ άλλο) πάντα υπήρχαν και δυστυχώς θα υπάρχουν. Κρατήστε τα θετικά σχόλια, που είναι πολλά και μη αφήνετε να σας απογοητεύουν τα… υπόλοιπα.
            Όπως και να χει είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε τη διαφορά ΚΑΙ φέτος.
            Καλή συνέχεια σε όλους σας!!!

  3. Akis_Mikon
    Akis_Mikon says:

    Σε μεγάλο βαθμό δίκαιο το οτι θα χουμε ιδιους ημιτελικούς με πέρσι, αλλά δεν ξέρω για κάποιο λόγο έχω κάτι σαν προαισθημα πείτε το ..? και χωρίς να ξέρουμε ακόμη τα νεα τραγούδια, ότι ο ημιτελικός μας θα ναι πιο δύσκολος
    από της Κύπρου… Όμως κι απο την άλλη όσο πιο δύσκολο αλλό τόσο πιο ιντριγκαδόρικο για τη Στεφανία μας 😉

    Άιντε ολα να πάνε κατευχήν και να τη δουμε επιτέλους επι το έργον που λενε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *