Junior Eurovision: Αισιόδοξη δηλώνει η EBU για την επιστροφή των χωρών που απείχαν φέτος, στον επόμενο διαγωνισμό!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν νωρίτερα ο επικεφαλής της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και ο executive supervisor των διαγωνισμών της Eurovision και της Junior Eurovision, Martin Österdahl.

Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν, κρατούμε την αισιοδοξία του  Martin Österdahl, για την επιστροφή των χωρών που φέτος απείχαν από τον διαγωνισμό λόγω της πανδημίας. Ο εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού, ανέφερε πως είναι σε επικοινωνία με πολλές ραδιοτηλεράσεις και φάνηκε σίγουρος ότι το 2021 πολλές από αυτές θα επιστρέψουν στην Junior Eurovision.

Φυσικά είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους για να τους επαναφέρουμε τον επόμενο χρόνο. Έχω υψηλές προσδοκίες για τον επόμενο διαγωνισμό. Πιστεύω ότι η διοργάνωση που δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε εδώ από τη Βαρσοβία θα αυξήσει ξανά το ενδιαφέρον . Είμαι πολύ σίγουρος για την επόμενη χρονιά.

Martin Österdahl

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το βράδυ στις 21.00 ώρα Ελλάδας ξεκινά η online ψηφοφορία του κοινού. Πληροφορίες για το πως μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε, μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας άρθρο.

Μην χάσετε την Junior Eurovision 202o, την Κυριακή 29/11, στις 18.00 ώρα Ελλάδας!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *