Junior Eurovision 2020: Σε νέα ώρα ο διαγωνισμός!

Στην απόφαση αλλαγής της ώρας διεξαγωγής της Junior Eurovision 2020 προχώρησε η EBU από κοινού με τους Πολωνούς διοργανωτές, όπως αποκάλυψαν ηγετικά στελέχη της στο Eurovoix.

Ο πολωνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, TVP, ζήτησε από την EBU την μεταφορά της ώρας έναρξης του κυριακάτικου σόου για τις 17:00 ώρα Πολωνίας αντί για τις 16:00 που επρόκειτο να αρχίσει βάσει των αρχικών σχεδιασμών.

Υψηλό ιστάμενο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης αποκάλυψε πως επρόκειτο για αίτημα των Πολωνών διοργανωτών, το οποίο και έγινε αποδεκτό προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο προγραμματισμός του TVP.

Από το 2016 και έπειτα ο μεγάλος τελικός της Junior Eurovision ήταν προγραμματισμένος για τις 16:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) το απόγευμα, μία ώρα σαφώς πιο φιλική στα παιδιά.

Παρ’ όλα αυτά, η εν λόγω επιλογή δεν απεδείχθη τόσο επιτυχημένη, με τους θεατές που παρακολουθούν τον διαγωνισμό να μειώνονται χρόνο με τον χρόνο.

Μένει να φανεί κατά πόσον η EBU και οι επόμενοι διοργανωτές θα διατηρήσουν την καινούργια ώρα έναρξης και για τις επόμενες χρονιές και αν θα αυξηθεί ο αριθμός των τηλεθεατών που θα δουν τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ο μεγάλος τελικός της Junior Eurovision 2020 θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18.00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube, ανοίγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Πηγή: Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *