Junior Eurovision 2021: Θετική η Γαλλία στο να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό!

Μία μόλις ημέρα μετά τον θρίαμβο της Valentina στην Junior Eurovision 2020, η Alexandra Redde-Amiel, επικεφαλής του ψυχαγωγικού προγράμματος της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και αρχηγός αποστολής της χώρας στον διαγωνισμό, δηλώνει ότι η TV France είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό!

Η Γαλλία περίμενε 43 ολόκληρα χρόνια, μετά την τελευταία της νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και κανένας δεν θα περίμενε να αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο 20minutes.fr, η Alexandra Redde-Amiel, η TV France προφανώς και ενδιαφέρεται στο να διοργανώσει την επόμενη Junior Eurovision.

Φυσικά, θέλουμε να φιλοξενήσουμε την Eurovision Junior στη Γαλλία τον επόμενο χρόνο. Η Delphine Ernotte [ο πρόεδρος της France Televisions] είναι πολύ πρόθυμη να το κάνει, ο Stéphane Sitbon-Gomez [διευθυντής των τεχνικών της France Télés] το ίδιο. Θα απολαύσουμε πρώτα την νίκη μας και μετά θα συζητήσουμε με την EBU για να μάθουμε πώς μπορούμε να οργανώσουμε την έκδοση του 2021 και αν θα είναι δυνατόν να το κάνουμε. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί τους πριν επισημοποιήσουμε κάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση, η επιθυμία μας είναι αυτή.

Η Alexandra Redde-Amiel δηλώνει ότι εργάστηκαν πολύ για το νικηφόρο αποτέλεσμα, λέγοντας πως πρόκειται πραγματικά για μία ομαδική δουλειά, με πρωταγωνίστρια φυσικά την Valentina.

Όλες οι τηλεοράσεις της Γαλλίας και ολόκληρη η γαλλική αντιπροσωπεία κινητοποιήθηκαν. Η Βαλεντίνα μας έφερε σε αυτόν τον μικρό ήλιο που είναι, αυτή η υπερηφάνεια που πρέπει να έχει όποιος εκπροσωπεί τη Γαλλία. Μας εκπαίδεψε, μας παρακίνησε, μας ενθάρρυνε και μας έκανε να θέλουμε να πολεμήσουμε. Ήταν μια πρόκληση, έπρεπε να προσαρμοστούμε, να σκεφτούμε και να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Η Βαλεντίνα ήταν πάντα εκεί για να πει: «Είμαι έτοιμη! Είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα νίκης, να πούμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητες και τις κατηγορίες (κυρίως των Ισπανών), που ισχυρίστηκαν ότι η Valentina τραγούδησε playback:

Σε κάθε διαγωνισμό, υπάρχουν δυσαρεστημένοι άνθρωποι που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι … Είχαμε αυτό που αποκαλούμε κατευθυντήριες γραμμές, δηλαδή έναν πολύ σαφή χάρτη λέγοντας τι πρέπει να κάνουμε…Όλα ήταν ζωντανά. Όλα έχουν επαληθευτεί στην Πολωνία. Η Βαλεντίνα τραγουδά ζωντανά, δεν υπάρχει συζήτηση και έχει μια απολύτως πανέμορφη φωνή.

Η Alexandra Redde-Amiel στην πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αναφέρει πως ελπίζει αυτή η νίκη στην Junior Eurovision, να αλλάξει την εικόνα που αντιμετωπίζουν την Γαλλία και στον κανονικό διαγωνισμό.

Ναι, γιατί μια υπερήφανη Γαλλία είναι μια κινητοποιημένη Γαλλία. Πιστεύω ότι η Βαλεντίνα ήταν ένας θαυμάσιος εκπρόσωπος και ότι οι Γάλλοι είναι περήφανοι γι ‘αυτήν, για την πρέσβη της Unicef ​​ότι είναι, ότι η Ευρώπη έχει δείξει αυτήν την εικόνα μιας αισιόδοξης χώρας, η οποία θέλει να βγει από αυτό. Η προσάρτηση της Eurovision στην ελπίδα προσδίδει επίσης ελπίδα στην προσωπικότητά μας σε εμάς, τους Γάλλους. Νομίζω ότι η λέξη πρέπει να χρησιμοποιηθεί: αυτή η νίκη είναι ιστορική.

Το πρώτο τρόπαιο της Eurovision μετά από αυτό της Marie Myriam το 1977, είναι ένα βάλσαμο στην καρδιά της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης, είναι τα λόγια με τα οποία κλείνει την συνέντευξης της η Alexandra Redde-Amiel, κι όταν τα λόγια αυτά προέρχονται από μία τόσο μεγάλη και ιστορική δημόσια τηλεόραση της Ευρώπης, τότε δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο για την σημασία αυτού του διαγωνισμού!

Παρακάτω δείτε τους πανηγυρισμούς της Valentina και της Alexandra Redde-Amiel, αμέσως μετά την ανακοίνωση της νίκης της Γαλλίας, στην Junior Eurovision 2020:

Πηγή: 20minutes.fr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *