Stefania: Το “Swipe” υπό την αιγίδα των Περιφερειών της Ολλανδίας | Τραγούδι της καμπάνιας για τις κοινωνικές αποστάσεις των νέων!

Το νέο τραγούδι της Stefania, σε συνεργασία με τον Rein, Swipe, είναι γεγονός εδώ και λίγες ώρες, έχοντας μάλιστα αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Αυτό που δεν είναι γνωστό όμως, είναι ότι το τραγούδι αυτό αποτελεί την επίσημη καμπάνια των Περιφερειών της Ολλανδίας, για τις κοινωνικές αποστάσεις των νέων στην μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Stefenia και ο Rein βρήκαν μια φοβερή ιδέα να διατηρήσουν τις αποστάσεις μέσω του Swipe. Εκτός από το ότι το τραγούδι ακούγεται πολύ ωραίο, υπάρχει επίσης μια σύντομη κίνηση στο τραγούδι. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτόν τον χορό, διασκεδάζοντας, αλλά παράλληλα κρατώντας τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις μεταξύ μας, προφυλάσσοντας τους εαυτούς μας με αυτό τον τρόπο από τον κορωνοϊο.

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι John-Lewis Cabot και H. E. Kok. Επιλέχθηκαν δύο δημοφιλείς νέοι καλλιτέχνες στην Ολλανδία για αυτή την καμπάνια των Περιφερειών, η Stefania και ο Rein.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο κλιπ του Swipe παρακάτω:

1 reply
  1. John
    John says:

    Πολύ καλό τραγούδι!!! Χορευτικό πολύ δυναμικό με ωραία μελωδία …. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι το μήνυμα που περνάει και ο τρόπος… νομίζω φέτος αυτό πρέπει να στείλουμε στην Eurovision ένα τραγούδι που με περνάει ένα μήνυμα για την πανδημία και ένα χορευτικό για να κρατάμε τα μέτρα… είναι ΤΟΣΟ πιασάρικο και θα μας βοηθήσει παρά πολύ νομίζω είναι πολύ καλή ιδέα … έπρεπε να είχα κρατήσει την ιδέα για τον διαγωνισμο αλλά μπορούν να κάνουν κάτι παρόμοιο ….αλήθεια εσυ Γιάννη τι πιστεύεις ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *