Άντζελα Περιστέρι: “Ο πατέρας μου έχει ελληνική καταγωγή για αυτό και το επίθετο μου είναι Περιστέρι”! (Video)

Δύο ημέρες μετά την νίκη της στο FiK 59, η Άντζελα Περιστέρι ανοίγει την καρδιά της στην Στέλλα Γιαλετζή από τα Eurovision Buddies, δίνοντας απαντήσεις σε όλα όσα μας απασχόλησαν. Σε ποια γλώσσα θα τραγουδήσει το Karma στο Ρότερνταμ; Ποια είναι η σχέση της με την Ελλάδα; Τι απαντά σε όλους όσους σχολίασαν αρνητικά τα αποτελέσματα του φεστιβάλ; Ποια είναι τα σχέδια της για την σκηνική της εμφάνιση στον διαγωνισμό; Ας τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή.

https://www.youtube.com/watch?v=CqeSZlS41S0

Πως αποφάσισε να συμμετάσχει στο FiK 59 και στην Eurovision;

Η Άντζελα Περιστέρι αποκάλυψε ότι ήταν ιδέα του συνθέτη της να συμμετάσχουν στο FiK 59. Αφού ετοίμασαν τρία τραγούδια, επέλεξαν το Karma, θεωρώντας πως ήταν το καλύτερο και δήλωσαν συμμετοχή. Η Eurovision για αυτή ήταν πάντα ένα όνειρο, μέχρι τώρα όμως δεν ένοιωθε ότι είχε το κατάλληλο τραγούδι. Μόλις άκουσε το Karma κατάλαβε ότι ήταν το τραγούδι που περίμενε για τον διαγωνισμό. Η εκπροσώπηση της Αλβανίας στην Eurovision είναι ένα όνειρο για αυτήν που γίνεται πραγματικότητα, απλά ελπίζει να το ζήσει όσο πιο κανονικά γίνεται και να έχει τελειώσει μέχρι το Μάιο η πανδημία.

Η σχέση της με την Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι η Στέλλα ξεκίνησε την συνέντευξη στα αγγλικά σύντομα η συζήτησε γύρισε στα ελληνικά! Η Άντζελα εξηγεί ότι έζησε πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας τραγουδήσει με όλα τα μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, αν και όπως αποκάλυψε η αγαπημένη της είναι η Άννα Βίσση, την οποία και μιμήθηκε στο Your Face Sounds Familiar της Αλβανίας το 2016, στο οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Έχω γεννηθεί στην Κορυτσά, έχω έρθει στην Ελλάδα 20 χρονών, ο πατέρας μου έχει ελληνική καταγωγή για αυτό και το επίθετο μου είναι Περιστέρι...Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα, είναι η αγαπημένη μου χώρα στον κόσμο. Έχω ζήσει τις καλύτερες μου στιγμές εκεί. Όλοι οι φίλοι μου είναι εκεί, με έχουν στηρίξει πολύ σε όλο αυτό. Θέλω η πρώτη μου επίσκεψη να είναι στην Ελλάδα!

Η αντίδραση της στα αρνητικά σχόλια

Η Άντζελα Περιστέρι εξήγησε ότι τα αρνητικά σχόλια δεν είναι πρωτότυπο γεγονός στο FiK 59. Κάθε φορά που κάποιος κερδίζει, πάντα από πίσω υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν να κερδίσει. Όλοι είχαν το καλύτερο τους τραγούδι. Όσους διαγωνιζόμενους εγώ ήξερα δεν σχολίασαν αρνητικά, αυτοί που δεν γνωρίζω ίσως… Μάλιστα η Άντζελα χρησιμοποιεί και ένα ελληνικό ρητό για να δώσει την απάντηση της.

Καλύτερα να σε μισούν παρά να σε λυπούνται, όπως λέμε και στην Ελλάδα.

Ο στόχος της για την Eurovision

Θέλει να ζήσει το ταξίδι και την εμπειρία, δίνοντας όμως παράλληλα και την υπόσχεση να δουλέψει σκληρά για να φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Αλβανία στον διαγωνισμό.

Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις για το αποτέλεσμα γιατί είναι ένας διαγωνισμός, εγώ θα δουλέψω σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στα αλβανικά το Karma στην Eurovision

H Άντζελα για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει ότι το τραγούδι θα μείνει στα αλβανικά, θέλοντας να σεβαστεί και τα σχόλια των περισσότερων θαυμαστών της. Θα δουλέψει την ενορχήστρωση του τραγουδιού και την σκηνική εμφάνιση, σε συνεργασία φυσικά με την εταιρεία της, ενώ μέχρι στιγμής προσανατολίζεται στο να κρατήσει τους χορευτές και στην σκηνή του Ahoy.

Το τραγούδι θα παραμείνει στα αλβανικά, δεν θα αλλάξει ο στίχος στα αγγλικά. Πάντα πίστευα ότι αν κερδίσω θα κρατήσω τον στίχο στα αλβανικά!

Αγαπημένες της συμμετοχές στον διαγωνισμό

Οι συμμετοχές της Αλβανίας που ξεχωρίζει η Άντζελα είναι του 2012 και του 2018, ενώ για τον Eugent Bushpepa αναφέρει ότι είναι ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές στον κόσμο, αν και θυμάται καλύτερα τις ελληνικές συμμετοχές αφού ζούσε στην Ελλάδα τα περισσότερα χρόνια. Ξεχωρίζει τις συμμετοχές του Σάκη Ρουβά, της Άννας Βίσση φυσικά και της Έλενας Παπαρίζου. Τέλος, αναφέρει και την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Για να δείξει την αγάπη της στην Άννα Βίσση, η Άντζελα δεν διστάζει να τραγουδήσει ζωντανά το Δώδεκα της Άννας Βίσση.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω για όλα όσα ακόμη μας είπε η Άντζελα Περιστέρι, στην αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισαν τα Eurovision Buddies και το Eurovision Fun:

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Άντζελα Περιστέρι στο Ρότερνταμ και να φέρει γιατί όχι το καλύτερο αποτέλεσμα για την Αλβανία στον διαγωνισμό!

 

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Αρχικά συγχαρητήρια στα eurovision buddies κ σε εσάς για αυτή την συνέντευξη. Δώσατε πολλές ειδήσεις και κυρίως μιλά ανοιχτά για όλα. Σίγουρα θα πάρει μεγάλη βαθμολογία από την Ελλάδα, επιτροπή κ κοινό. Συνεχίστε παιδιά έτσι σας ευχαριστούμε, καλές γιορτές!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *