Αλβανία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του “Festivali i Këngës 59”| Η πρώτη συμμετοχή για το Ρότερνταμ!

Παραδοσιακά η Αλβανία λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα θα επιλέξει την συμμετοχή της για τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Απόψε το βράδυ θα έχουμε το πρώτο τραγούδι για το Ρότερνταμ, αφού ολοκληρώνεται το Festivali i Këngës 59, με τον τελικό του φεστιβάλ.

Ζωντανά από την πλατεία της Ιταλίας στα Τίρανα, με παρουσιαστές τους Jonida Vokshi και Blendi Salaj, οι 18 διαγωνιζόμενοι που επιλέχθηκαν από τις δύο βραδιές θα ερμηνεύσουν για μία ακόμα φορά τις συμμετοχές τους και η κριτική επιτροπή θα τους κρίνει για τελευταία φορά.

Οι 18 διαγωνιζόμενοι του τελικού του Festivali i Këngës 59 είναι:

Τις εμφανίσεις της δεύτερης βραδιάς μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο σχετικό μας άρθρο.

Υπενθυμίζουμε ότι το show θα είναι μαγνητοσκοπημένο, λόγω των περιορισμών του Covid 19. Θα είναι η πρώτη φορά από το 1989 όπου δεν θα υπάρχει live ορχήστρα αλλά και το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί στο Palace of Congress. Το μόνο που θα δούμε live απόψε, είναι τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής και η τελετή απονομής.

Ο τελικός του Festivali i Këngës 59, θα ξεκινήσει περίπου στις 21:30 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Ποιο τραγούδι θα θέλατε να δείτε νικητήριο στο Festivali i Këngës 59 και να εκπροσωπεί την Αλβανία στην Eurovision 2021;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *