Βέλγιο: Μεταξύ δυο τραγουδιών οι Hooverphonic για την Eurovision 2021!

Σήμερα στο VTM NEWS,  ο Alex Callier όπου είναι μέλος του συγκροτήματος Hooverphonic έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έπεσε σε κατάθλιψη.  To πιο σημαντικό σημείο που ανάφεραν στην συνέντευξη είναι ότι έχουν ετοιμάσει δυο τραγούδια για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021. Συγκεκριμένα ο Alex Callier αναφέρει ότι:

Tο 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Όταν σταμάτησα να γράφω μουσική τον Ιούνιο, έπεσα σε κατάθλιψη. Ήμουν σε κακή κατάσταση εκείνη την εποχή. Είχα κρίσεις πανικού σε όλα. Ενώ δεν είχα κανένα λόγο να ανησυχώ. Πολλοί άλλοι άνθρωποι βρίσκονται σε χειρότερες καταστάσεις από μένα και αυτό ήταν το περίεργο. Αλλά κάποια στιγμή μια σκέψη μου ήρθε στο μυαλό. Συνειδητοποίησα τότε τι μου είπε ένας ψυχολόγος,” Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το να γράφεις μουσικής είναι η θεραπεία σου; “

Επίσης μίλησε για την επιστροφή της πρώτης τραγουδίστριας των Hooverphonic, Geike Arnaert.

Η Geike Arnaert δήλωσε ότι:

Η επιστροφή μου ήταν ένα φωτεινό σημείο για την ομάδα. Νομίζω ότι ο Alex έχει γίνει λίγο πιο μαλακός συγκριτικά με πριν. Σκέφτεται ήδη πριν πει κάτι. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα είναι έτοιμη για το 2021 και αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε σε ένα νέο τραγούδι για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη ΕΔΩ.

Ακουστέ επίσης την νέα έκδοση του “Mad About You”:

Πηγή κειμένου: Eurovoix 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *