Γαλλία: Η Barbara Pravi ερμηνεύει ζωντανά το “Voila” και μας καθηλώνει!

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων στο  «Eurovision: C’est vous qui décidez!», αλλά και των τραγουδιών τους, η Barbara Pravi που θεωρείται από πολλούς ως ένα εκ των φαβορί για την νίκη στον εθνικό τελικό και την εκπροσώπηση της Γαλλίας στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, δημοσίευσε την ζωντανή ερμηνεία της συμμετοχής της Voila και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Η Barbara Pravi που είναι και μία εκ των δημιουργών της φετινής νικητήριας συμμετοχής της Γαλλίας στην Junior Eurovision, J’Imagine, τραγουδά από το σαλόνι του σπιτιού της το Voila και αποδεικνύει ότι κάποιες φορές το ζωντανό είναι καλύτερο από το ηχογραφημένο!

Το τραγούδι που θα επιλεγεί για την Eurovision 2021, θα επιλεχθεί κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από μια επαγγελματική κριτική επιτροπή 10 ατόμων. Θα υπάρξουν δύο φάσεις ψηφοφορίας, αλλά το κοινό θα έχει τον έλεγχο και στις δύο αυτές φάσεις. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από 10 άτομα, 5 Γάλλους και 5 από άλλες χώρες που θα προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Σύμφωνα με τον Le Parisien , παρουσιαστές του Eurovision: C’est vous qui décidez! θα είναι οι Stéphane Bern και Laurence Boccolini. Το «Eurovision: C’est vous qui décidez!» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου!

Θα καταφέρει πιστεύετε η Barbara Pravi να εκπροσωπήσει την Γαλλία στην Eurovision 2021;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *