Ηνωμένο Βασίλειο: Τον Ιανουάριο οι ανακοινώσεις για την Eurovision 2021!

Το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μία από τις τέσσερις χώρες (Αρμενία, Βόρεια Μακεδονία, Ρωσία), που δεν έχουν μέχρι σήμερα αποκαλύψει τις προθέσεις τους για την Eurovision 2021.

Σε συνέντευξη του λοιπόν, ο Lee Smithurst, παραγωγός του BBC που σχετίζεται με την Eurovision, μίλησε για τις τελευταίες συμμετοχές της χώρας του στον Διαγωνισμό αλλά και για την Eurovision 2021.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο απογοητευτικό αποτέλεσμα της Eurovision 2019, που έφερε την χώρα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόρροια αυτού ήταν η συμμετοχή της επόμενης χρονιάς να επιλεγεί εσωτερικά και όχι με εθνικό τελικό όπως πιθανόν να είχαν ως στόχο.

Σχετικά με τον εκπρόσωπο τους στην Eurovision 2020, James Newman, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της εσωτερικής επιλογής, ήταν η αγαπημένη αυτή, όλης της επιτροπής παρόλο που είχαν μεγάλη γκάμα νέων καλλιτεχνών με ωραία τραγούδια.

Τέλος, αρνήθηκε να ερωτηθεί αν ο James Newman, εκπροσωπήσει εκ νέου το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2021, αλλά μας γνωστοποίησε ότι θα περιμένουμε νέα για την συμμετοχή της χώρας στις αρχές του νέου χρόνου.

Για το 2020, η χώρα θα εκπροσωπούνταν από τον James Newman, με το τραγούδιMy Last Breath:

https://www.youtube.com/watch?v=6iS-lV909T4

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *