Ισπανία: Το κοινό θα επιλέξει τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2021

Μετά την εσωτερική επιλογή του “Universo” για τη Eurovision 2020 και τα μέτρια σχόλια που έλαβε η ισπανική συμμετοχή, το TVE και ο Blas Cantó αποφάσισαν να αλλάξουν την περσινή “συνταγή”. Έτσι, αποφάσισαν από κοινού ώστε το κοινό να είναι εκείνο που θα επιλέξει τη συμμετοχή της Ισπανίας στο Ρότερνταμ.

Το TVE, η ομάδα του Blas Cantó και η δισκογραφική Warner Music έχουν καταλήξει σε ορισμένα τραγούδια, τα οποία και θα παρουσιαστούν ενώπιον των Ισπανών τηλεθεατών προκειμένου να προκύψει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί ο 29χρονος ερμηνευτής στη Eurovision 2021.

Η εκπομπή αυτή θα πραγματοποιηθεί είτε προς το τέλος Ιανουαρίου είτε στις αρχές Φεβρουαρίου. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.

Στον ισπανικό εθνικό τελικό θα εμφανιστούν ως γκεστ καλλιτέχνες της Warner Music και φίλοι του Blas Cantó. Ανάμεσα σε αυτούς που θα δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά της επιλογής της ισπανικής συμμετοχής θα είναι και η Pastora Soler που εκπροσώπησε την Ισπανία το 2012 στο Μπακού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες το TVE θα ανακοινώσει αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο ισπανικό εθνικό τελικό.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *