Ισραήλ: Στις 3 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των τριών τραγουδιών για το HaShir Shelanu L’Erovizion!

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ο ισραηλιτικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, KAN, έδωσε στη δημοσιότητα τα εννιά τραγούδια, από τα οποία και θα γίνει η επιλογή της συμμετοχής της Eden Alene στη Eurovision 2021.

Από τα 220 τραγούδια που στάλθηκαν στο KAN αυτό το καλοκαίρι, 9 κομμάτια συμπεριλήφθηκαν στην τελική λίστα και ανέβηκαν στον ιστότοπο του ισραηλινού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Χθες έληξε η περίοδος ψηφοφορίας μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΑΝ. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα ορίσει τα 2 τραγούδια για τον εθνικό τελικό. Το τρίτο τραγούδι θα επιλεχθεί από μία κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Τα 3 τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Eden Alene στο  HaShir Shelanu L’Erovizion θα δημοσιευτούν την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021.

Η ανακοίνωση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στη Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου, σε ένα ειδικό σόου όπου η 20χρονη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τα τρία τραγούδια. Στην παρουσίαση της εκπομπής θα βρίσκεται η Lucy Ayoub που υπήρξε η μία εκ των τεσσάρων παρουσιαστών της Eurovision 2019.

Υπενθυμίζουμε τα 9 υποψήφια τραγούδια ήταν:

  1. Flying
  2. Coming Out 
  3. Can’t Stop A Hurricane 
  4. Set Me Free 
  5. Rise Up Today
  6. La La Love 
  7. Ue La La
  8. Spilling Magic
  9. Shoulders

Μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα ΕΔΩ

Φέτος, η Eden θα εκπροσωπούσε το Ισραήλ στην Eurovision, με το τραγούδι Feker Libi:

Πηγή: KAN

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *