Ισραήλ: Τα εννιά υποψήφια τραγούδια για την Eden Alene

Ο ισραηλίτικος κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, KAN, έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγα λεπτά τα εννιά τραγούδια, από τα οποία και θα γίνει η επιλογή της συμμετοχής της Eden Alene στη Eurovision 2021.

Τα τραγούδια αυτά είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ισραηλίτικης ραδιοτηλεόρασης από σήμερα το πρωί και άπαντες έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους.

Στην πρώτη φάση αυτής της διαδικτυακής ψηφοφορίας, οι Eurofans καλούνται να ψηφίσουν δύο από τις εννιά υποψηφιότητες. Από την ψήφο του κοινού θα προκύψουν τα δύο από τα τρία τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του HaShir Shelanu L’Erovizion.

Τα τραγούδια που είναι υποψήφια και τα οποία μπορείτε να ακούσετε και να ψηφίσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο είναι τα εξής:

  1. Flying ΕΔΩ
  2. Coming Out ΕΔΩ
  3. Can’t Stop A Hurricane ΕΔΩ
  4. Set Me Free ΕΔΩ
  5. Rise Up Today ΕΔΩ
  6. La La Love ΕΔΩ
  7. Ue La La ΕΔΩ
  8. Spilling Magic ΕΔΩ
  9. Shoulders ΕΔΩ

Μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα ΕΔΩ

Το τρίτο τραγούδι που θα συμμετέχει στον εθνικό τελικό του Ισραήλ θα επιλεγεί από την αρμόδια κριτική επιτροπή του KAN. Στην τελική φάση θα επαναληφθεί η ίδια διαδικασία της διαδικτυακής ψηφοφορίας, προκειμένου να προκύψει η συμμετοχή της Eden Alene για το Ρότερνταμ.

Η ανακοίνωση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στη Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου, σε ένα ειδικό σόου όπου η 20χρονη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τα τρία τραγούδια. Στην παρουσίαση της εκπομπής θα βρίσκεται η Lucy Ayoub που υπήρξε η μία εκ των τεσσάρων παρουσιαστών της Eurovision 2019.

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Πρώτη φορά γράφω στο site και αρχικά θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά! Ομολογώ πώς από τότε που έμαθα το site εμπιστεύομαι μόνο αυτό. Όσον αφορά τώρα τα τραγούδια για το Ισραήλ εγώ κατάφερα να ξεχωρίσω 2 αν και δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Περίμενα κάτι παραπάνω για κάποιο λόγο. Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα και από την ελληνική συμμετοχή και να είναι ευχάριστα!!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Καλωσόρισες στην παρέα! Να γράφεις και να λες την γνώμη σου οποτε θέλεις! Θα έχουμε νέα σύντομα..μεινε συντονισμένος εδώ. Ουτε εμενα μου αρεσαν τα τραγουδια του Ισραήλ δυστυχως. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λογα!

      Απάντηση
  2. Νίκος
    Νίκος says:

    Προσωπικά περίμενα κάτι περισσότερο από το Ισραήλ φετος Αφού τα περισσότερα τραγούδια ήταν χειρότερα από τα αντίστοιχα περσινά ( ίσως αυτό να συμβεί και σε αρκετές χώρες κυρίως σε αυτές από τα περσινα φαβορί όπως Ελβετία και Ισλανδία Αφού θα υπάρχει μέτρο σύγκρισης ). Το μόνο που μου έκανε κλικ είναι το eu la la .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *