Έλενα Παπαρίζου: “Παλιά έλεγα όχι για την Eurovision…τώρα λέω γιατί όχι”!

Μια δήλωση με νόημα για τις επόμενες χρονιές έκανε η Έλενα Παπαρίζου, στο περιοδικό 7 Μέρες tv. Σύμφωνα λοιπόν με όσα δήλωσε η Number One Ελληνίδα τραγουδίστρια, η Eurovision πλέον είναι κάτι που την ενδιαφέρει!

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου

Στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ tv και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τόνισε πως αν έρθει η κατάλληλη στιγμή, τότε θα πει το ναι και θα ξαναπάει στη Eurovision.

Τον Μάιο παρουσιάστηκες µε το «Europe Shine a light» στο πρόγραµµα που ουσιαστικά προβλήθηκε στη θέση του διαγωνισµού της Eurovision. Νοµίζω ότι σχεδόν όλοι οι φαν της Eurovision επιθυµούν διακαώς την επιστροφή σου στο διαγωνισµό. Θα δοκίµαζες για τρίτη φορά να βρεθείς στη σκηνή της Eurovision;

Παλιά έλεγα «όχι». Τώρα λέω, «γιατί όχι;». Αν μου ερχόταν το κατάλληλο τραγούδι, την κατάλληλη στιγμή, «ναι», θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αυτό συνέβη και το 2014, όταν δοκίμασα να εκπροσωπήσω τη Σουηδία με το «Survivor».

Η Έλενα Παπαρίζου ωστόσο ερωτήθηκε και για τις πρόσφατες προτάσεις που δέχθηκε για τον διαγωνισμό, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο, εξηγώντας πως το timing δεν ήταν το καλύτερο.

Ωστόσο, έχεις αρνηθεί αρκετές φορές προτάσεις ανάθεσης τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου. Ο λόγος;

Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.


Η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου εκπροσώπησε δύο φορές την Ελλάδα. Την πρώτη φορά το 2001, όπου με το συγκρότημα Antique και το τραγούδι Die For You, κατέλαβε την τρίτη θέση και η δεύτερη φυσικά το 2005 ως σόλο ερμηνεύτρια με το My Number One, όπου και πέτυχε την πρώτη και μοναδική νίκη της χώρας μας στον διαγωνισμό. Το 2005 συμμετείχε στο επετειακό show της EBU για τα 50 χρόνια του διαγωνισμού, Congratulations, όπου κατάφερε να κερδίσει την τιμητικότατη τέταρτη θέση, μεταξύ όλων των τραγουδιών που συμμετείχαν στον θεσμό.
Το 2014 επιχείρησε ανεπιτυχώς να εκπροσωπήσει την Σουηδία, συμμετέχοντας στο Melodifestivalen με το Survivor. Το 2016 ενώ έγιναν κάποιες συναντήσεις με τον τότε πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, δεν ευοδώθηκε μια νέα συνεργασία. Το 2017 ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος πρότεινε αρχικά την Έλενα Παπαρίζου ως εκπρόσωπό μας, το ΔΣ της ΕΡΤ δεν ενέκρινε την συμμετοχή. Το 2018 το όνομα της φημολογήθηκε αρκετά, αυτή την φορά για την Κύπρο, αλλά παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε πρώτη το demo του Fuego, τελικά προτίμησε να μην το κάνει.
Απομένει να δούμε αν τελικά οι συγκυρίες βοηθήσουν ώστε να δούμε για μία ακόμη φορά την Έλενα Παπαρίζου στο διαγωνισμό. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε την εμφάνιση της, για τα 50 χρόνια του διαγωνισμού:

Θα θέλατε να δείτε ξανά την Έλενα Παπαρίζου στην σκηνή του διαγωνισμού και αν με ποια χώρα;

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ορφέας
    Ορφέας says:

    Φυσικά θέλω να ξαναπάει και να σκίσει!! Νομίζω μπορεί να μας ξαναφέρει την νίκη ! Κύριε Γιάννη ξέρετε ποτέ θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι τίτλοι από τα υποψήφια τραγούδια της Στεφανία ;

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν πάει με κάτι σύγχρονο ή κάτι διαχρονικό γιατί όχι; Αλλιώς καλύτερα όχι κάτι σαν το number 1 νομίζω δε θα της πήγαινε εν έτει 2020+ ενώ κάτι σαν το die for you ίσως να “έπιανε” ακόμα. Το survivor που δοκίμασε το ’14 για τη Σουηδία θα ήταν κάτι που θα της πήγαινε, πάντως είναι μια πολύ καλή καλλιτέχνης οπότε θα δοκίμαζε μόνο αν ένιωθε απολύτως σίγουρη με το τραγούδι.

    Απάντηση
  3. John T.
    John T. says:

    γιαννη θα μας δωσεις καποιες πληροφοριες για τα τραγουδια με το νεο ετος; Περσι νομιζω καπου εκει μας ειχατε δωσει τις πρωτες πληροφοριες για το ειδος των τραγουδιων!! Ανυπομονω!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *