Αλβανία: Μαγνητοσκοπημένο το FiK 59!

Σύμφωνα με το πολωνέζικό site “DZIENNIK-EUROWIZYJNY”, με μεγάλες αλλαγές θα πραγματοποιηθει  ο εθνικός τελικός του Festivali i Kenges 59 στην Αλβανία.  Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο εξωτερικό χώρο στην πλατεία της Ιταλίας στα Τίρανα.  Η αλλαγή τοποθεσίας και η απομάκρυνση του φεστιβάλ από το Palace of Congress οφείλεται σε περιορισμούς λόγω covid, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη καινοτομία στον φετινό διαγωνισμό. Λόγω της έλλειψης ορχήστρας, οι διοργανωτές άλλαξαν την ιδέα του φεστιβάλ.

Τους συμμετέχοντες θα δούμε τηλεοπτικά και τις δυο μερες του FiK 59 (δηλαδή 21-22 Δεκεμβρίου), όπου ο καθένας από αυτούς θα ερμηνεύσει το κομμάτι του διαγωνισμού σε δύο εκδόσεις. Τη Πρώτη βραδιά, θα ακούσουμε όλα τα τραγούδια σε στούντιο μορφή, όπως ήδη υπάρχουν στο YouTube και την δεύτερη βραδιά, θα είναι μια πιο ελαφρώς διαφορετική ατμόσφαιρα – τραγούδια σε ακουστική έκδοση. Μετά τις δύο βραδιές, η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποιοι συμμετέχοντες θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς, οι καλλιτέχνες που θα έχουν περάσει στο τελικό  θα ερμηνεύσουν ξανά τα τραγούδια τους και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τον νικητή και το νέο εκπρόσωπο της Αλβανία στην Eurovision 2021. . Η εκπομπή πρόκειται να μεταδοθεί σε πολλά κανάλια όπως το RTSH αλλά και στο Διαδίκτυο, αλλά η μεγάλη αλλαγή που υπάρχει είναι ότι δεν θα είναι ζωντανά. Τόσο οι ημιτελικοί όσο και ο τελικός θα έχουν μαγνητοσκοπηθεί από πριν και θα δούμε σε βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανωτές. Το μόνο που θα είναι Live εκείνη την βραδιά θα είναι τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής και η τελετή απονομής . Η ακριβής ώρα έναρξης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Οι  διαγωνιζόμενοι του FiK 59 είναι οι εξής:

Το Festivali i Kenges 59 θα πραγματοποιηθει στις 21,22 και 23 Δεκέμβριου με παρουσιαστές τους Jonida Vokshi και Blendi Salaj. 

Δείτε παρακάτω το top 3 των Eurovision Buddies για το FiK 59:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις του FiK 59!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *