Αυστραλία: Η Montaigne δεν θα τραγουδήσει τελικά το JC Ultra στην Eurovision 2021!

Η Montaigne επιβεβαίωσε μέσω ενός live στο Twich, ότι δεν θα τραγουδήσει τελικά στην Eurovision 2021 το JC Ultra, όπως είχε αποκαλύψει πριν μήνες η ίδια.

Νέο τραγούδι για την Montaigne

Σε ένα live stream στο Twich η Montaigne είχε αποκαλύψει στους fans της, ότι είχε γράψει ένα τραγούδι με τον τίτλο JC Ultra και ήταν αυτό το τραγούδι με το οποίο επιθυμούσε να συμμετάσχει στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Σε νέο της όμως live στο Twich σήμερα, επιβεβαίωσε ότι δεν θα τραγουδήσει τελικά το  JC Ultra, αφού θεωρήθηκε πως η θεματολογία του ήταν υπερβολικά “βαριά” για την Eurovision.

Η ομάδα μου το απαγόρευσε αφού θεωρήθηκε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο τραγούδι για το Eurovision κοινό, δίκαιο αρκετά…

Τι είναι το πρόγραμμα MKULtra;

Το πρόγραμμα MKUltra, που ονομάζεται επίσης πρόγραμμα ελέγχου μυαλού της CIA , είναι το κωδικό όνομα που δίνεται σε ένα πρόγραμμα πειραμάτων σε ανθρώπους, που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) , μερικά από τα οποία ήταν παράνομα. Τα πειράματα σε ανθρώπους είχαν σκοπό να εντοπίσουν και να αναπτύξουν φάρμακα και διαδικασίες που θα χρησιμοποιηθούν σε ανακρίσεις προκειμένου να αποδυναμωθεί η ανθρώπινη θέληση και να εξαναγκαστούν ομολογίες μέσω του ελέγχου του νου . Το έργο οργανώθηκε μέσω του Γραφείου Επιστημονικής Νοημοσύνης της CIA και συντονίστηκε με τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Η επιχείρηση κυρώθηκε επίσημα το 1953, μειώθηκε το 1964 και περιορίστηκε περαιτέρω το 1967. Διακόπηκε επισήμως το 1973.

Με ένα καθαρά πολιτικό-κοινωνικό τραγούδι ήθελε η Montaigne να συμμετάσχει στην Eurovision 2021, αν και όπως αποδείχθηκε η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας δεν έδωσε το πράσινο φως στο JC Ultra.

Παρακάτω δείτε το Don’t Break Me, έτσι όπως θα το παρουσίαζε η Montaigne στην σκηνή της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *