Γαλλία: Οι πρώτοι υποψήφιοι του εθνικού τελικού για την Eurovision 2021!

Πριν από λίγους μήνες, η France Télévisions ανακοίνωσε ότι η γαλλική συμμετοχή στην Eurovision 2021 θα επιλεγεί μέσω ενός εθνικού τελικού. Η διαδικασία με τίτλο «Eurovision: C’est vous qui décidez!» (Eurovision: αποφασίζετε εσείς!), θα μεταδοθεί από μια περιφερειακή πόλη. Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες, που προέρχονταν από την Le Parisien, αλλά και την ανακοίνωση του προγράμματος της France Télévisions.

Οι πρώτοι υποψήφιοι

Η France 2, το κύριο τηλεοπτικό κανάλι της France Télévisions, κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρόγραμμα του για τις τελευταίες εβδομάδες του 2020. Για την Εβδομάδα 53η (από τις 26 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου) περιέχεται μια νέα σύντομη εκπομπή με την ονομασία “Pastille Eurovision”. Κάθε «pastille» έχει και το όνομα ενός καλλιτέχνη, καθιστώντας ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτοί οι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στην επιλογή και θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους με αυτόν τον τρόπο. Τα πρώτα πέντε ονόματα που έχουμε είναι τα εξής:

  • Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου → Casanova
  • Τρίτη 29 Δεκεμβρίου → Philippine
  • Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου → LMX
  • Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου → Ali
  • Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου → Barbara Pravi

Αυτοί οι καλλιτέχνες δείχνουν μια ενδιαφέρουσα ποικιλία. Ο Casanova και η Philipinne είναι πρώην υποψήφιοι του The Voice –  η Philippine συμμετείχε το 2016 και αποκλείστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου Live, ενώ ο Casanova τερμάτισε τρίτος συνολικά της σεζόν του 2018, με την ομάδα του Mika. Ο Αli είναι ράπερ. Τέλος, η Barbara Pravi είναι μία εκ των δημιουργών του “Bim Bam Toi” και του νικητήριου “J’imagine” (οι γαλλικές συμμετοχές στην Junior Eurovision 2019 και 2020).

Ο Casanova αποκάλυψε στα κοινωνικά του δίκτυα πως την Παρασκευή θα ανακοινώσει το νέο του σίνγκλ μαζί με μία έκπληξη. Ίσως λοιπόν μέχρι την Παρασκευή να έχουμε την λίστα όλων των υποψηφίων.

H Barbara Pravi κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα νέο τραγούδι, το οποίο έχει και διάρκεια 3 λεπτά. Είναι το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό;

Οι παρουσιαστές

Σύμφωνα με τον Le Parisien , παρουσιαστές του Eurovision: C’est vous qui décidez! θα είναι οι Stéphane Bern και Laurence Boccolini.

Ο Stéphane Bern, είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα και είναι γνωστός για την αγάπη του στον διαγωνισμό. Ήταν ο σχολιαστής της γαλλικής μετάδοσης το 2010, αλλά και όλες τις χρονιές από το 2010 και μετά. Σχολιάζει και την Junior Eurovision από την επιστροφή της Γαλλίας το 2018.

Όσο για τη Laurence Boccolini, είναι γνωστή τηλεπερσόνα της Γαλλίας. Συνήθως παρουσιάζει τηλεοπτικά παιχνίδια, με πιο γνωστό τη γαλλική έκδοση του “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος”, είναι επίσης ερασιτέχνης τραγουδίστρια και έχει κερδίσει την πρώτη σεζόν του Masked Singer της Γαλλίας.

Πηγή: Le Parisien, Twitter, escxtra

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *