Γερμανία: Η συμμετοχή για την Eurovision 2021 είναι γεγονός

Και ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Ben Dolic δεν θα επιστρέψει στην Eurovision 2021 για να εκπροσωπήσει την Γερμανία, η αρχηγός αποστολής της χώρας, Alexandra Wolfsladt, έκανε γνωστό πως η συμμετοχή για τον ερχόμενο διαγωνισμό έχει επιλεχθεί.

Ο καλλιτέχνης και το τραγούδι για την Eurovision 2021 έχουν αποφασισθεί και πλέον η δημόσια τηλεόραση της χώρας μπαίνει σε τροχιά ετοιμασιών για την βραδιά του μεγάλου τελικού. Όσον αφορά την ημερομηνία ανακοίνωσης της συμμετοχής, η Wolfsladt ανέφερε πως ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια σχετική απόφαση.

Η συμμετοχή της Γερμανίας επιλέχθηκε από μία ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από 100 άτομα της μουσικής βιομηχανίας καθώς και φαν του διαγωνισμού, σε συνεργασία με μία διεθνή επιτροπή αποτελούμενη από παλαιότερα μέλη κριτικών επιτροπων.

Τα μέλη της πρώτης, άκουσαν όλα τα υποψήφια τραγούδια αρκετές φορές μέχρι να αποφασίσουν ενώ τα μέλη της διεθνούς επιτροπής μονάχα μία. Οι βαθμολογίες των δύο, οδήγησαν και στον εκπρόσωπο της χώρας για την Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Το τραγούδι τους για το 2020 ήταν καλούτσικο. O Dolic όμως δε μου ενέπνεε εμπιστοσύνη.

    Taken by a stranger (με διαφορά) και Ghost, οι αγαπημένες μου Γερμανικές συμμετοχές της τελευταίας δεκαετίας.
    Κορυφαία όλων: Ein Lied kann eine Brücke sein (plus οι τρεις της Katja Ebstein).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *