Γερμανία: Με τον Jendrik Sigwart στην Eurovision 2021;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό του άρθρο το ESC Kompakt, o Jendrik Sigwart, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανόν ο εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Eurovision 2021.

Ο νεαρός τραγουδιστής και ηθοποιός έχει αποκαλύψει στο προφίλ του στο Instagram, πως έχει υποβάλλει ένα τραγούδι, με το βίντεοκλιπ του, στην διαδικασία επιλογής της συμμετοχής της Γερμανίας για τον διαγωνισμό της Eurovision. To ESC Kompakt αναφέρει ότι το προτεινόμενο τραγούδι, γεύση του οποίου μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι κάτι μεταξύ σε Stefan Raab (Γερμανία 2000) και του Dadi Freyr (Ισλανδία 2020). Σύμφωνα με τον Jendrik το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, κάτι που ενισχύει τις φήμες ότι είναι αυτός ο διάδοχος του Ben Dolic.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jendrik (@mynameis_jendrik)

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αρχηγός αποστολής της Γερμανίας,  Alexandra Wolfsladt, έκανε γνωστό πως η συμμετοχή για τον ερχόμενο διαγωνισμό έχει επιλεχθεί. Μάλιστα σχολίασε ότι θα είναι ένα τραγούδι και ένας ερμηνευτής, που θα ικανοποιήσει τους fans του διαγωνισμού. Μολαταύτα δεν διευκρίνισε πότε θα γνωστοποιηθεί στο κοινό.

Πιστεύετε ότι ο Jendrik Sigwart είναι μία καλή επιλογή για την Γερμανία στον διαγωνισμό;

Πηγή: Eurovoix
1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Γιατί κάτι μου λέει ότι φέτος θα ακούσουμε πολλές συμμετοχές παρεμφερείς στη συμμετοχή της Ισλανδίας, Ρωσίας και Λιθουανίας του ’20 αφού polls και στοιχήματα πριν ακυρωθεί ο διαγωνισμός αυτές τις 3 συμμετοχες έδειχναν ως φαβορί κατά βάση…
    Προσωπικά από τις 3 προαναφερθείσες συμμετοχες μόνο το on fire μου αρέσει πολύ (τοπ 3) το ισλανδικό και το ρωσικό κομμάτι μου ήταν συμπαθή αλλά ποτέ δεν κατάλαβα το τόσο hype.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *