Ελένη Φουρέιρα: “Αγαπώ πολύ την Κύπρο, αλλά ήταν πολύ νωρίς για να ξανά πάω στην Eurovision”!

Στην εκπομπή του OPEN TV Just The 2 Of US, βρέθηκε πριν από λίγο καλεσμένη η Ελένη Φουρέιρα, κάνοντας μία ακόμη εκρηκτική εμφάνιση. Η Ελένη Φουρέιρα ρωτήθηκε για τα σενάρια που την ήθελαν φέτος να δέχεται πρόταση από το ΡΙΚ προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο για μία ακόμη φορά στον διαγωνισμό.

Η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τις φήμες αυτές, λέγοντας όμως ότι ήταν πολύ νωρίς για να ξανά βρεθεί στον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Ενδιαφέρον όμως έχει ότι κράτησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον με την απάντηση της.

Ευχαριστώ πολύ την Κύπρο. Την αγαπώ πολύ, αλλά ήταν πολύ νωρίς για να ξανά πάω στην Eurovision! 

Σας θυμίζουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα και η δισκογραφική της εταιρεία PANIK Records, είχε απαντήσει στην τιμητική πρόταση του ΡΙΚ, ότι αν και θα ήθελε να ξανά βρεθεί στον διαγωνισμό, θα προτιμούσε να το πράξει υπό καλύτερες συνθήκες και όχι το 2021 υπό το φόβο της πανδημίας.

Θα επιθυμούσατε να δείτε την Ελένη Φουρέιρα ξανά στην σκηνή του διαγωνισμού;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    του χρόνου καλα θα κανει η ΕΡΤ αν δεν κανει εθνικο τελικό, μόνο για την Ελένη να της κανει απευθείας ανάθεση και ανάθεση στην ομαδα του fuego οπως η κυπρος και να παει και να σκισει …..μονο και μονο για την φουρειρα !! Αξίζει να το πει κάποιος στην ΕΡΤ ,γιατί θα πάει σίγουρα στα επόμενα χρονια και φοβάμαι ότι θα τη χάσουμε παλι!!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] δίκτυο OPEN TV, η Ελένη Φουρέιρα έκανε ακριβώς αυτό Αποκαλύψτε γιατί Απέρριψε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει ξανά την Κύπρο […]

  2. […] an appearance on Greek television network OPEN TV, Eleni Foureira has revealed why she turned down the opportunity to represent Cyprus again in the forthcoming 2021 Eurovision Song […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *