Ελβετία: Έτσι επιλέχθηκε το τραγούδι του Gjon’s Tears για την Eurovision 2021!

Πριν από μερικές ώρες ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελβετίας (SRF) ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο οπού μας εξηγούν πως επιδέχθηκε το τραγούδι του Gjon’s Tears για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Στο βίντεο ο Gjon’s Tears εξηγεί πως αναζήτησαν την φετινή συμμετοχή για τον διαγωνισμό. Μαζί με συνθέτες, παραγωγούς, μουσικούς αλλά και στιχουργούς, ο Gjon’s Tears μας λέει ότι το πιο σημαντικό ήταν να γράψουν το πιο όμορφο τραγούδι.  Συνολικά 13 τραγούδια δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Στην συνέχεια ο Head of Delegation, Reto Peritz δήλωσε ότι:

Λάβαμε τα τραγούδια μετά τη συνάντηση τραγουδιού στην Ελβετία σε ένα πάρτι για όλη την Ευρώπη. Ο Gjon’s Tears τραγούδησε όλα τα τραγούδια πριν μπουν στη διαδικασία επιλογής.  Στον πρώτο γύρο τα τραγούδια κρίθηκαν από 100 άτομα και 20 διεθνείς εμπειρογνώμονες της μουσικής. Δεν ανέθεσαν μόνο την βαθμολογία τους, αλλά παρείχαν επίσης σχόλια για το τι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Τα σχόλια όντως ενσωματώθηκαν στην παραγωγή των τραγουδιών. Φτιάξαμε βίντεο όπου ο Gjon’s Tears ερμηνεύει τα τραγούδια ζωντανά, έτσι οι κριτές έκριναν και την φωνή του. Τα βίντεο επέστρεψαν στην κριτική επιτροπή όπου τα αξιολόγησαν ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τραγούδι. Ο τίτλος ταιριάζει τελειά στον Gjon’s Tears, αφού τον έγραψε μόνος του και θα ξεχωρίσει σίγουρα στην Eurovision 2021.

Ο Gjon’s Tears δήλωσε για το τραγούδι:

Για μένα ήταν μια ωραία εμπειρία. Συνήθως ρωτάω την γνώμη της οικογένειας μου και το κοντινών μου ανθρώπων, αλλά και σε αυτή την περίπτωση ανθρώπων που δεν τους γνωρίζω. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει το τραγούδι μου και θα έχουμε τα ίδια συναισθήματα ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι για την Eurovision. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τραγούδι και για το τελικό αποτέλεσμα.

 

Στο τέλος του βίντεο μας ανακοίνωσαν ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Bendictos
    Bendictos says:

    Κατι μου λεει οτι τα απιστευτα τυπακια (βλ. Gjon Tears, Victoria κλπ.) που απο αυτοπλασαρονται εδω και κατι μηνες σε συνεντευξεις τους ως το next best thing της επομενης eurovision θα απογοητευσουν οικτρα με το hype που δημιουργουν. Ηδη η Βουλγαρα εριξε αδεια για να πιασει γεματα με ενα υποψηφιο τραγουδι που προφανως το ηθελε αλλα σαφεστατα δεν αρεσε σε κανενα και παει για το επομενο τωρα.

    Λοιπον αντε καλη eurovision να εχουμε, ελπιζω με πολλες ωραιες ειδησεις απο το site σας (που κατι μου λεει πλεον θα αρχισουμε να επισκεπτομαστε καθημερινα για να μαθαινουμε πρωτοι τα νεα) και κυριως να απολαυσουμε τους επομενους μηνες με πολλα και -κυριως- καλα, δυνατα τραγουδια!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *