Ελβετία: 20 τραγούδια υπέβαλε ο Gjon’s Tears για την Eurovision 2021!

Ο Gjon’s Tears, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελβετία στην Eurovision 2021, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού, με το οποίο θα διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision.

Αρχικά, τον προηγούμενο μήνα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποκάλυψε πως έχει ήδη βρει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision.

Τώρα, σε συνέντευξη του στο TopRadio Albania, αποκάλυψε ότι δημιούργησε 20 τραγούδια για την Eurovision 2021, μέσα σε διάστημα, λιγότερο των δύο μηνών.

Ο ίδιος ο Gjon’s, ανέφερε ότι η όλη διαδικασία, έμοιαζε με έναν διαγωνισμό και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο.

Όλα τα τραγούδια που κατατέθηκαν, ελέγχθηκαν, ενώ στην συνέχεια παρουσιάστηκε μια σύντομη λίστα κομματιών σε μια ομάδα 100 τηλεθεατών και σε μια κριτική επιτροπή 20 διεθνών ειδικών. Οι δύο αυτές επιτροπές επέλεξαν εν τέλει την συμμετοχή της Ελβετίας για τον διαγωνισμό του 2021 την οποία θα ακούσουμε σε μεταγενέστερο χρόνο, με τον καλλιτέχνη να δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος.

Ο Gjon’s Tears, θα εκπροσωπούσε την Ελβετία και στην Eurovision 2020, με το τραγούδι Répondez-moi:

https://www.youtube.com/watch?v=O9GAfFHZE-E

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *