Ελλάδα: Η αντίδραση της Γιάννας Τερζή για την ένατη θέση του #EurovisionAgain, Semi-Final Special!

Είναι ίσως η Ελληνίδα εκπρόσωπος που έχει διχάσει περισσότερο τους eurofans, αφού είτε θα την λατρεύουν, είτε θα την μισούν. Στο τελευταίο επεισόδιο του #EurovisionAgain, που ήταν αφιερωμένο στα τραγούδια που έμειναν στους ημιτελικούς, το Όνειρο Μου της Γιάννας Τερζή τερμάτισε στην αξιοπρεπέστατη ένατη θέση, κάτι που από μέσα από ένα story στο Instagram της, σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο η κόρη του Πασχάλη Τερζή.

Το Όνειρο Μου ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, όταν αναδείχθηκε ως η ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2018, μέσω της περιπετειώδους και ταραχώδους, εθνικής επιλογής που επιχείρησε να πραγματοποιήσει εκείνη την χρονιά η ΕΡΤ. Όταν κάτι ξεκινά στραβά, ολοκληρώνεται και στραβά, μία λαϊκή ρήση που επαληθεύτηκε πλήρως στην περίπτωση της Γιάννας Τερζή.

Το τραγούδι έφτασε μέσα στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων στην έναρξη των προβών στην Λισαβόνας, αλλά η συνέχεια είχε ακριβώς την αντίθετη πορεία. Πρόβα με την πρόβα, το Όνειρο Μου κατρακυλούσε τόσο στα στοιχήματα, όσο και και στα προγνωστικά, φθάνοντας την ημέρα του ημιτελικού να βρισκόμαστε εκτός των χωρών που προβλέπονταν ότι θα προκριθούν, σε έναν αντικειμενικά πολύ δύσκολο ημιτελικό.

Πράγματι, το Όνειρο της Γιάννας Τερζή για διάκριση, έμεινε όνειρο και η Ελλάδα για δεύτερη φορά στην ιστορία της, αποκλείονταν από τον τελικό του διαγωνισμού. Μια σκηνική παρουσίαση κατά γενική ομολογία τελείως ανέμπνευστη και αποτυχημένη, αλλά και μία άνευρη και μέτρια ερμηνεία, ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν στον αποκλεισμό.

Παρά το αρνητικό όμως αποτέλεσμα, το τραγούδι συνεχίζει να παραμένει αγαπημένο κυρίως μεταξύ των Ελλήνων fans, αφού στους ξένους δεν είχε ποτέ την ίδια απήχηση (όσοι βρεθήκαμε τότε στην Λισαβόνα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό). Απόδειξη αυτού και η πολύ καλή ένατη θέση, δεδομένων και των παραπάνω, που έλαβε στο #EurovisionAgain Semi-final Special.

Η Γιάννα Τερζή δεν φαίνεται βέβαια να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και με αυτό το αποτέλεσμα, αφού μάλλον ειρωνικά και σκωπτικά το δέχθηκε. Δείτε το story που ανέβασε στο Instagram της, απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστή της:

Το τραγούδι που ακούγεται είναι το Ήρθες Αργά, ένα τραγούδι της δεκαετίας του 50, που έγινε γνωστό κυρίως μέσα από την φωνή της Αρλέτα.

Πιστεύετε ότι πράγματι αδικήθηκε το Όνειρο Μου της Γιάννας Τερζή; Ήρθε αργά η όποια δικαίωση;

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Antreas
    Antreas says:

    Κύριε Γιάννη εσυ σίγουρα εισαι σε αυτούς που την μισούν.. βγάζεις πολλή κακία στο άρθρο σου.. και λες ειρωνικά βέβαια ότι ειναι η κόρη του Πασχάλη Τερζή.. η κοπέλα δεν έγινε γνωστή γ αυτο.. εγινε γτ εχει ταλέντο.. το οτι απέτυχε σε κάποια πράγματα δεν αναιρεί το ταλέντο που έχει.. επισης στους ξένους αρεσει πολυ το τραγουδι καθώς στο τελεβοτινγκ τερμάτισε στη 10θεση.. πέρασε στο τελικό απο τον κόσμο και ακόμα με αυτή τη μέτρια εμφάνιση κιολας λεει πολλά αυτό.. και οτι δεν ειναι στην αγγλική αλλα στην ελληνική γλώσσα επίσης!!!! Η κοπέλα στο χώρο ειναι αβγαλτη.. στην Γιουροβιζιον ξεκίνησε ξανά την καριέρα της.. λογικό είναι να κανει λάθη και να μη ξερει.. το φταίξιμο δεν παει μονο στη Γιαννα ομως.. παει και στην πανικ που δεν τη στηριξε.. όλοι κάνουν λάθη.. και όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.. οσο για το αν χάρηκε για την 9 θεση.. χαρηκε πολυ και ειρωνικό δεν ήταν το ποστ της.. χιουμοριστικο ίσως!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Αγαπητε πράγματι δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου συμμετοχες για απειρους λόγους, αλλα κακια σιγουρα δεν εχω. Επισης δεν βγαζω πουθενα ειρωνεία, όπως λετε, απλά αναφέρω γεγονότα. Αν σε καποιο απο αυτα διαφωνείτε, τότε μπορειτε να με αντικρούσετε με γεγονότα! Επισης δεν γράφω πουθενα ότι έγινε γνωστή, χωρις να εχει ταλεντο, επισης ειναι δικο σας σχόλιο αυτό, απλα αναφέρω ακομα μια πληροφορια, οτι δλδ ειναι η κορη του Πασχαλη Τερζη. Μαλλον οποιος εχει την μύγα μυγιάζεται. Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι στο τελευταιο σας σχολιο, το οποιο εξαλλου ειναι κατι υποκειμενικο, το πως δλδ αντιμετωπισε αυτη την 9η θεση.

      Απάντηση
  2. Antreas
    Antreas says:

    Γενικά λες κακα πράγματα για την Γιάννα που είδα σε διάφορα ποστ.. το οτι δεν ειναι αγαπημένη σου συμμετοχή σε καταλαβαίνω σε αυτο γτ ειναι αριστούργημα το τραγούδι και δεν του συμπερηφερθηκαν ανάλογα.. αλλα σου λεω οτι δεν φταίει μόνο η Γιάννα… και όλοι κάνουν λάθη.. πιστεύω αξίζει ακόμα μια ευκαιρία να ξανα παει να πάρει το αίμα της πίσω.. οσο για τα για γεγονότα που λες ήδη τα ειπα.. γτ λες στο άρθρο δεν το αγάπησαν οι ξένοι αλλα μονο οι Έλληνες το τραγούδι και αυτό δεν ισχύει… δεν μυγιαζομαι αλλα πλεον όλοι ξέρουν ότι είναι κόρη του Πασχάλη.. δεν υπάρχει λόγος να το λέμε.. αλλο Πασχάλης αλλο Γιάννα.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ok όταν εσυ θα αρθρογραφησεις, μπορεις να την αποκαλέσεις σκέτο Γιάννα, ειρωνεία πάντως δεν ειναι να λες για κάποιον ποιος ειναι ο πατερας του. Ειρωνεια ειναι να γράφεις αυτο που έγραψες εσυ στο σχόλιο σου. Οοσ για το τι πιστευουν οι ξένοι φαν ασε να ξέρω καλυτερα, μιας και ημουν εκει 2 εβδομάδες. Το τραγούδι αγαπηθηκε πολύ απο τους Ελληνες και αυτο ειναι γεγονος. Οι ξένοι ειπαν ένα ωραιο τραγουδι που καταστραφηκε επι σκηνης, τοσο εξαιτιας της σκηνικης εμφανισης, οσο κ εξαιτιας της ερμηνειας της τραγουδιστριας κ σε αυτο δεν ευθυνεται καμια πανικ κ καμια ερτ. Συμφωνω οτι ευθυνη εχουν κ αλλοι κ οχι μονο η ιδια, αν και η δικη της ειναι πολυ μεγαλύτερη. Προσωπικα δεν θεωρω το τραγουδι αριστουργημα σε καμια περίπτωση όμως, αλλα αυτο ειναι απλα η αποψη μου.

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι σαν τραγούδι ήταν εξαιρετικό. (Φάνηκε από την σχεδόν καθολική αποδοχή που είχε εντός και εκτός της χώρας)
    Από εκεί και πέρα ξεκινούν τα προβλήματα, μέτριο βίντεο κλιπ, σκηνική παρουσία με 0 έμπνευση (αν τα φωνητικά ήταν επί σκηνής και υπήρχε αλληλεπίδραση με την Τερζή τύπου αρχαίος χορός) και το βασικό η ερμηνεία της ήταν ανευρη και αμήχανη σρκ μεγαλύτερο μέρος. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο μετά τις πρόβες που η συμμετοχή έκανε ελεύθερη πτώση. Πόσο μάλλον σε ένα πολύ δυνατό ημιτελικό σαν αυτό που συμμετείχαμε. Ίσως στον 2ο ημιτελικό να είχε καλύτερη τύχη και να προκρινοταν. Από κει και πέρα ο,τι έγινε, έγινε!
    Ωστόσο είναι πολύ καλή συνθέτρια/στιχουργός και θα ήθελα να τη δω σε αυτή τη θέση αν αποφασίσει να αναμειχθεί πάλι με το διαγωνισμό, αλλά προς θεού με λιγότερη έπαρση…
    ΥΓ: Η ένατη θέση στο Eurovision again είναι μια μικρή δικαίωση για το τραγούδι σαν τραγούδι αλλά κάτι άλλες συμμετοχές τύπου Verona και je t’ adore που τερμάτισαν υψηλότερα από το “όνειρο μου” ήταν λίγο άδικο.

    Απάντηση
  4. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Το τραγούδι αρκετά καλό, η Τερζή όμως ατάλαντη κι επηρμένη. Δεν το συζητάμε καν ότι το Όνειρό μου είναι κλάσεις ανώτερο και είχε μεγαλύτερη απήχηχη από τα τερατουργήματα του Κοντόπουλου το 2017 και το 2020.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *