Ελλάδα: Η ΕΡΤ προχωρά την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού μας για την Eurovision 2021! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η ΕΡΤ έχει ήδη προχωρήσει στην σύσταση της επιτροπής που θα επιλέξει το τραγούδι με το οποίο η Stefania θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2021. Η επιτροπή βρίσκεται ήδη στην φάση της επιλογής, κάνοντας ακροάσεις τα πέντε υποψήφια τραγούδια, που κατέθεσε η συνθετική ομάδα υπόψιν της ΕΡΤ.

Σε διαδικασία επιλογής η ΕΡΤ

Μεθοδικά και προσεχτικά η ΕΡΤ προχωρά στην επιλογή της συμμετοχής για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η αρμόδια γνωμοδοτική επιτροπή που έχει συστήσει η ελληνική δημόσια τηλεόραση, έχει ακούσει ήδη τα πέντε υποψήφια τραγούδια και βρίσκεται στην φάση της τελικής επιλογής, η οποία όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα γίνει τις επόμενες ημέρες σίγουρα πριν το τέλος του έτους.

Στην επιτροπή βρίσκεται, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, το μέλος της ΕΡΤ και γνωστός μουσικοσυνθέτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι άνθρωποι αναγνωσμένου κύρους με μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής. Η επιλογή τους αποτελεί εχέγγυο, πως η ανάδειξη της συμμετοχής μας, θα γίνει με πλήρη αντικειμενικότητα, λαμβάνοντας ως μοναδικό κριτήριο το τραγούδι με το οποίο η χώρα μας θα έχει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Ρότερνταμ. Είναι αστείο να λέγεται ότι η επιλογή καθοδηγείται από τον οποιονδήποτε, όταν στην επιτροπή συμμετέχουν άνθρωποι όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Πετρίδης ή ο Πέτρος Αδάμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΕΡΤ είναι πολύ ικανοποιημένη για το επίπεδο και των πέντε υποψήφιων τραγουδιών, κάνοντας δύσκολη την τελική επιλογή. Σας υπενθυμίζουμε ότι η ανάδειξη της συμμετοχής μας, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των πέντε υποψήφιων τραγουδιών, που ηχογράφησε στο προηγούμενο ταξίδι της στην Αθήνα η Stefania και υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn.

Τι ακολουθεί μετά την επιλογή του τραγουδιού;

Αμέσως μετά την επιλογή του τραγουδιού, η Stefania θα πρέπει να έρθει και πάλι στην χώρα μας προκειμένου να ηχογραφήσει την τελική εκδοχή της συμμετοχής μας. Ακολουθεί η προετοιμασία της σκηνικής μας εμφάνισης από τον Φωκά Ευαγγελινό και την υπόλοιπη καλλιτεχνική ομάδα, ώστε το δυνατόν συντομότερο να παραδοθεί στην EBU, μια πρακτική που πάντοτε ακολουθεί η Dream team.

Θα πρέπει να γίνει το video clip του τραγουδιού, αλλά και η προετοιμασία μας για το live on tape video. Η ανακοίνωση του τραγουδιού, η οποία θα γίνει με το video clip, δεν αναμένεται συντομότερα από τον Μάρτιο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    Κάποιο από τα 5 ξεχώρισε και η επιτροπή και η καλλιτεχνικά ομάδα, σωστά; Εύχομαι σύντομα να μπορέσετε να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες για τα τραγούδια και τι εντυπώσεις σας όταν τα ακούσετε!

    Απάντηση
  2. Juan
    Juan says:

    Μακάρι πραγματικά να ακούσουμε κάτι ανέλπιστα ωραίο από τον Κοντόπουλο. Έχει έρθει η ώρα να γράψει κάτι καλό και για την Ελλάδα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *