Ελλάδα: Με το “Adrenaline” η Stefania στην Eurovision 2021;

Μέσα από τα social media του διαγωνισμού, είδαμε ένα βίντεο της Stefania, όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τον τίτλο από ένα από τα υποψήφια τραγούδια της για την Eurovision 2021!

https://twitter.com/Eurovision/status/1339858189316104193?s=20

Το Adrenaline η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Stefania μας, ο τίτλος ενός εκ των πέντε υποψηφίων τραγουδιών για την Eurovision 2021 είναι Adrenaline! Σας υπενθυμίζουμε ότι και τα πέντε τραγούδια έχουν ως δημιουργούς τον Δημήτρη Κοντόπουλου, τους ARCADE και την Sharon Vaughn.

Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ από μία επιτροπή που συστάθηκε για τον σκοπό αυτό. Το τραγούδι που θα αποτελέσει την ελληνική συμμετοχή αναμένεται να επιλεγεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πως σας φαίνεται σε εσάς σαν τίτλος το Adrenaline;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αρχικά μου αρέσει το promotion που γίνεται σιγά σιγά για τη συμμετοχή μας το ’21( ελπίζω να μας βγει σε καλό)
    Σαν τίτλος μου ακούγεται ενδιαφέρον και όχι κοινότυπος, μακάρι να πρόκειται για ένα δυναμικό ποπ/ντάνσ κομμάτι, ραδιοφωνικό και σύγχρονο.
    Αναμένουμε για τις εξελίξεις!
    Καλή επιτυχία στη γλυκύτατη Στεφανία μας!

    Απάντηση
  2. Orfeas
    Orfeas says:

    Γεια σας! Σήμερα ανακάλυψα το Site σας. Καλή Eurovisionιακή περίοδο εύχομαι και καλές γιορτές !! Καλή επιτυχία στην Στεφανία !! Ξέρετε αν μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν αποκαλυφθεί και οι υπόλοιποι τίτλοι ; Κάθε ποτέ θα τους λέει ;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Καλως ηλθες και χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας, εδώ θα τα μαθαίνεις πρώτα από όλους! Αν ψάξεις στην ενοτητα της Ελλαδας θα δεις οτι η ΕΡΤ θα επιλέξει το τραγουδι μας μέχρι τέλους του χρόνου, οποτε δεν νομιζω οτι θα μας αποκαλυψει κ αλλους. Θα δούμε…

      Απάντηση
    • Στελλα
      Στελλα says:

      Καλησπέρα!!Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία που τα λέει σήμερα ο λογαριασμός της Eurovision στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο όπου η Stefania αποκάλυψε τον τίτλο ενός από τα πέντε υποψήφια τραγούδια!!Ελπίζω να βοήθησα καλές γιορτές!!!

      Απάντηση
  3. Orfeas
    Orfeas says:

    Τέλεια!! Χάρηκα για την γνωριμία! Θα δούμε τότε απλά επειδή είπε γ Στεφανία να μείνουμε συντονισμένοι για τους άλλους 4 τίτλους… τώρα αν είναι κάποιο τρικ και μας εκπλήσσει θα δούμε

    Απάντηση
  4. EUROVISION2021
    EUROVISION2021 says:

    ελπίζω φέτος arcade να έχουν γράψει ενα τραγούδι σαν αυτό της παραρρίζου το καινούριο ή της φουρνιά; τι παθαίνουν ολοι όταν γράφουν για την eurovision τους φύγει ολκή η εμπνευση και τους βγαίνουν supergirls ?!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *