Ελλάδα: Τρία τραγούδια παραμένουν για την Eurovision 2021! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενα αποκλειστικά μας άρθρα, η ΕΡΤ βρίσκεται στην φάση της επιλογής του τραγουδιού, που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2021. Από τα πέντε τραγούδια που υπέβαλαν αρχικά οι Δημήτρης Κοντόπουλος, ARCADE και Sharon Vaughn, τρία πλέον παραμένουν στην διεκδίκηση της εκπροσώπησης της χώρας μας στον ερχόμενο διαγωνισμό.

Η επιτροπή την οποία έχει συστήσει η ΕΡΤ για να επιλέξει το τραγούδι, με το οποίο η Stefania θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2021, έχει ήδη ακούσει τα πέντε τραγούδια, ζητώντας από την καλλιτεχνική ομάδα τα τρία από αυτά, σε μία πιο τελική μορφή τους. Τα τρία τραγούδια βρίσκονται στα χέρια της ΕΡΤ, προκειμένου να πραγματοποιήσει την τελική επιλογή, η οποία δεν θα αργήσει.

Στην επιτροπή βρίσκεται, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, το μέλος της ΕΡΤ και γνωστός μουσικοσυνθέτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι άνθρωποι αναγνωσμένου κύρους με μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής. Η επιλογή τους αποτελεί εχέγγυο, πως η ανάδειξη της συμμετοχής μας, θα γίνει με πλήρη αντικειμενικότητα, λαμβάνοντας ως μοναδικό κριτήριο το τραγούδι με το οποίο η χώρα μας θα έχει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Ρότερνταμ.

Σε όλη την ομάδα, αλλά και την ΕΡΤ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, ότι η χώρα μας θα πετύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Ρότερνταμ, στοχεύοντας αρκετά ψηλά…Αν και είναι ακόμα νωρίς για περισσότερα σχόλια, ας κρατήσουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, αναμένοντας την τελική επιλογή του τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι φυσικά στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μήπως το τραγούδι έχει λίγο πολύ επιλεχθεί και είναι το adrenaline και η ανακοίνωση του μέσω κλήρωσης ήταν κάποιο διαφημιστικό κόλπο για να προωθηθεί η συμμετοχή;
    Ας είμαστε όλοι συγκρατημένα αισιόδοξοι και ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!

    Απάντηση
  2. Heyhey
    Heyhey says:

    Ελπίζω το τραγούδι να ειναι επιτυχία από το πρώτο άκουσμα και όχι όπως της άλλες χρονιές που όσο περισσότερο το άκουγες τόσο το συνήθιζες. Ας δούμε επιτελους φέτος ασπρη μέρα!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Количество потенциальных конкурсных песен, которые представительница Греции Стефания записала для Евровидения – 2021, сократилось с пяти до трех. Об этом сообщает сайт Eurovision Fun. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *