Εσθονία: Συνέντευξη με τον Hans Nayna, υποψήφιο στο Eesti Laul 2021!

Ο Hans Nayna με καταγωγή από τον Μαυρίκιο, βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων του Eesti Laul 2021, για την εκπροσώπηση της Εσθονίας στην Eurovision 2021. Μιλήσαμε μαζί του λίγο μετά την ανακοίνωση του τραγουδιού του, One By One!

Hans γεια σου! Λίγο μετά την ανακοίνωση των 24 τραγουδιών που θα διαγωνισθούν στο Eesti Laul 2021 θα ήθελα να μας πεις αν ξεχωρίζεις κάποιο; Εκτός του δικού σου φυσικά!

Η Εσθονία με εξέπληξε που έχει τόσο καλούς δημιουργούς και μουσικούς παραγωγούς. Στην πραγματικότητα, όταν το ακούτε, υπάρχει ένα τραγούδι που ξεχωρίζει πραγματικά. Το Tartu του Redel, μου θυμίζει το Why So Serious? του Joker.

Πως θα φανταζόσουν τον εαυτό σου στην σκηνή της Eurovision;

Βλέπω τον εαυτό μου στους ημιτελικούς του Eesti Laul 2021, μια ευλογία για την καριέρα μου…Πρώτα θα προσπαθήσω να βρεθώ στον τελικό και μετά θα μιλήσουμε και για την Eurovision.

Ήταν η Eurovision ένα όνειρο για σένα;

Η Eurovision θα έλεγα ότι ήταν μια έκπληξη για μένα! Μια όμορφη έκπληξη.

Θα ήθελες να μας πεις το μήνυμα του One By One;

Υπάρχει ένα πράγμα που με συναρπάζει στους ανθρώπους. Είναι πραγματικά φοβερό πως μερικοί άνθρωποι μπορούν να είναι ξεχωριστοί με τον δικό τους τρόπο, πόση δύναμη μπορούν να δείχνουν όταν τα πράγματα πάνε στραβά και πόση δύναμη μπορούν να βάλουν σε αυτό που πιστεύουν .. Ας πούμε ότι είναι μια ωδή στους ανθρώπους.

Μπορείς να αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες από το πως θα σε δούμε στους ημιτελικούς του Eesti Laul;

Μπορείς να περιμένεις να είμαι εγώ. Πάντα ήμουν πολύ τύπος μπάντας με την κιθάρα μου, αλλά αυτή τη φορά θα επικεντρωθώ στο τραγούδι και στην ερμηνεία του τραγουδιού. Έχετε δει το βίντεο κλιπ;

Έχεις έρθει ποτέ στην Ελλάδα;

Όχι! Αλλά ελπίζω σύντομα.

Τελειώνοντας, θα ήθελες να μας πεις κάποια πράγματα για σένα;

Όποιος θα ήθελε να με γνωρίσει καλύτερα ως καλλιτέχνη, μπορεί να ψάξει στο διαδίκτυο τα δύο ολοκληρωμένα μου album, που έχω ήδη κυκλοφορήσει.  Αυτό που επίσης αξίζει να μάθετε είναι ότι είμαι μεγάλος fan της Sia, του Jacob Banks και του Dermot Kennedy.

Hans σε ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία!

Εγώ σας ευχαριστώ. Καλή συνέχεια!

Οι ημιτελικοί του Eesti Laul 2021 θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Φεβρουαρίου, ενώ ο μεγάλος Τελικός στις 6 Μαρτίου 2021.

Την συνέντευξη έλαβε η Στέλλα Γιαλετζή

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *