Ιρλανδία: Με την Lesley Roy και στην Eurovision 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας, RTÉ, ανακοίνωσε ότι η Lesley Roy θα εκπροσωπήσει ξανά την Ιρλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ τον επόμενο Μάιο, φυσικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Η Lesley έχει περάσει τους τελευταίους τρεις μήνες στο στούντιο δουλεύοντας στο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στην Eurovision 2021. Το τραγούδι έχει πλέον επιλεγεί και θα αποκαλυφθεί το νέο έτος. Το τραγούδι γράφτηκε και δημιουργήθηκε από την Lesley, μαζί με τον παραγωγό της Eurovision, Lukas Hallgren (που επίσης παρήγαγε το “She got me“, Ελβετία 2019), τον Philip Strand (παραγωγός / τραγουδοποιός), και τους Normandie, Deepend και Emelie Eriksson.

Η Lesley δήλωσε:

Ήταν πραγματικά κρίμα που δεν καταφέραμε να παρουσιάσουμε το Story of My Life στη σκηνή της Eurovision, αλλά αν δεν είχε ακυρωθεί το σόου αυτό το νέο τραγούδι δεν θα είχε ποτέ εμφανιστεί. Δούλευα σε νέο υλικό 24/7 και αυτό το τραγούδι ήταν σαφώς το πιο δυνατό από όλα τα demos. Πιστεύω ότι είναι ακόμη μεγαλύτερο από το Story of My Life και θα προσεγγίσει ένα ακόμη ευρύτερο κοινό. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τελικά έφτασα στη σκηνή της Eurovision μετά από μήνες και μήνες δουλειάς και δεν μπορώ να περιμένω να αποκαλύψω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι μας στο Νέο Έτος.

Λεπτομέρειες για το τραγούδι και το πρώτο airplay θα πραγματοποιηθεί σε μια ημερομηνία που θα ανακοινωθεί νωρίς στο νέο έτος. Η Ιρλανδία θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την Τρίτη 18 Μαΐου στο Rotterdam Ahoy Arena.

Η Lesley είναι η 22η καλλιτέχνιδα της Eurovision 2020, που θα συμμετάσχει και στην Eurovision 2021.

Ας θυμηθούμε το Story of My Life το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Ιρλανδία στον φετινό διαγωνισμό:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *