Ισπανία: Η ψηφοφορία της Γαλλίας ήταν περίεργη | Κανείς από την EBU δεν ήρθε να ελέγξει το live on tape video!

Τα παράπονα δεν λένε να κοπάσουν, δύο ημέρες μετά το πέρας της Junior Eurovision 2020. Η επικεφαλής του ψυχαγωγικού προγράμματος της ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης, Toni Prieto, καυτηρίασε την βαθμολογία της Γαλλίας, που η αλήθεια προκάλεσε σε όλους ερωτηματικά, αλλά και το γεγονός πως κανείς εκπρόσωπος της EBU δεν παραβρέθηκε στο γύρισμα του live on tape video της Solea ώστε να είναι σίγουροι πως ήταν ζωντανό.

Δεν υπήρχε έλεγχος στα live on tape videos

Η Toni Prieto δηλώνει πως αποδέχεται τις εξηγήσεις της EBU, ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν ζωντανά της συμμετοχές τους, αλλά θεωρεί πως θα έπρεπε να έχει στείλει επόπτες ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς αυτό. Κάτι τέτοιο θα γίνει στα γυρίσματα των live on tape videos για την κανονική Eurovision.

Κανείς επόπτης από την EBU δεν ήρθε να ελέγξει το γύρισμα μας. Στείλαμε απλά το βίντεο και μας είπαν ότι ήταν εντάξει. 

Επιπλέον η Toni Prieto ρίχνει το μπαλάκι στην EBU και για άλλες αστοχίες. Σύμφωνα με την ίδια είχαν δοθεί αυστηρές οδηγίες για τα τεχνικά ζητήματα (μέγεθος σκηνής, εφέ κλπ), τα οποία δεν ακολούθησαν πιστά όλοι οι συμμετέχοντες. Το ζήτημα αυτό αφορά την EBU όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Toni, αλλά αποδεικνύει πως τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν διαγωνισμό, όπου όλοι οι συμμετέχοντες μοιράζονται την ίδια σκηνή, με τις ίδιες συνθήκες.

“Η Γαλλία δεν ψήφισε τους αντιπάλους της”

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη και την ψηφοφορία της Γαλλίας, λέγοντας πως η ψηφοφορία της ήταν πολύ περίεργη, αφού δεν έδωσε ούτε 1 βαθμό στην Ισπανία, αλλά ψήφισε και πολύ χαμηλά τους αντιπάλους της.

Η επιτροπή της Γαλλίας έδωσε τις χαμηλότερες βαθμολογίες στα φαβορί. Δεν ψήφισε τους αντιπάλους της. Εγώ νομίζω ότι απλά δεν ψηφίζεις τους εχθρούς σου.

Έτοιμη για το 2021 η Ισπανία με μια συμμετοχή έκπληξη

Αν και είναι πολύ νωρίς η Toni αποκάλυψε ότι θα είναι παρόντες στην Junior Eurovision 2021, αφού θέλουν να συνεχίσουν το πολύ καλό σερί τους. Η Ισπανία δεν έχει βρεθεί ποτέ εκτός της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας στις έξι συμμετοχές της! Μάλιστα υπάρχει ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, να εκπροσωπήσουν την χώρα οι δύο τελευταίες εκπρόσωποι της, η Solea με την Melani Garcia.

https://www.youtube.com/watch?v=bh_IlmYoyTY

Πηγή: Wiwibloggs

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *