Ισπανία: Με το Estrellita Fugaz ο Blas Canto στην Eurovision 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας αποκάλυψε πριν από λίγο τον τίτλο του τραγουδιού, με το οποίο ο Blas Canto θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2021. Το τραγούδι λοιπόν έχει τον τίτλο, Estrellita Fugaz, και το υπογράφει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Thomas G:Son.

Η Ισπανία μάλιστα θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα δώσουν στην δημοσιότητα το τραγούδι τους, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω, αυτό θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο! Αυτή θα είναι η 16η συμμετοχή του Thomas G:Son στον διαγωνισμό της Eurovision, η τέταρτη μάλιστα για την Ισπανία, που γίνεται πλέον η χώρα με την οποία έχει συμμετάσχει τις περισσότερες φορές, ξεπερνώντας ακόμα και την πατρίδα του Σουηδία, την οποία έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Blas Canto θα εκπροσωπούσε την Ισπανία και στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Universo. Στις 18 Μαρτίου, λίγο μετά την ακύρωση του διαγωνισμού, η ισπανική δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε ότι ο Blas Canto θα είχε μία ακόμη ευκαιρία να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision.

UPDATE

Φαίνεται ότι η “είδηση” ήταν φάρσα της Ισπανικής δημόσιας τηλεόρασης, αφού σήμερα 28/12 στην Ισπανία έχουν την αντίστοιχη Πρωταπριλιά!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] kolei grecki portal Eurovision Fun podał informację z Twittera, jakoby Blas Cantó zapowiedział swój utwór na Eurowizję 2021. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *