Ισραήλ: Η ΚΑΝ αύριο το πρωί προβαίνει σε ανακοινώνεις για την Eurovision 2021!

Πριν από λίγο, μέσα από τα social media της, η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ ΚΑΝ, αποκάλυψε ότι το πρωί της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου, θα προβεί σε ανακοινώσεις για την Eurovision 2021!

Ανακοινώσεις από την KAN

Ο τοπικός τύπος ανέφερε ότι αρχές Δεκεμβρίου θα είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε τα 10 υποψήφια τραγούδια της  Eden για την Eurovision 2021. Το σημερινό όμως ποστ της ΚΑΝ μας μπερδεύει αφού περιέχει μόνο 9 διαφορετικές φωτογραφίες. Είναι τα τραγούδια τελικά μόνο εννιά;

Πως θα γίνει η επιλογή της συμμετοχής του Ισραήλ;

Τα 10 υποψήφια τραγούδια θα τοποθετηθούν σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το αγαπημένο τους. Δύο τραγούδια από τα δέκα θα προκριθούν στην τελική φάση και με ένα ακόμη τραγούδι να προκρίνεται ως το αγαπημένο των κριτών, σώζοντας το ουσιαστικά από τον αποκλεισμό. Στον τελικό, θα υπάρξει παρόμοια ψηφοφορία αποφασίζοντας ποιο από τα τρία τραγούδια θα ερμηνεύσει η Eden στο Ρότερνταμ.

Υπενθυμίζεται, πως ήδη από τον Μάρτιο είχε ανακοινωθεί από το ΚΑΝ πως η Eden Alene θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ και το 2021.

Παράλληλα, θα υπάρξει ένα καινούριο show με τίτλο “Our Song for Eurovision / Ελλ: Το Τραγούδι μας για τη Eurovision”, το οποίο θα μεταδοθεί από τα τέλη Ιανουαρίου ή τις αρχές Φεβρουαρίου. Οι συντελεστές κάθε τραγουδιού, θα ανακοινωθούν μετά την επιλογή της τελικής τριάδας. Το τραγούδι της Eden θα ανακοινωθεί μέσω αυτού του show.

Θα ανακοινωθούν αύριο μόνο οι τίτλοι και οι συντελεστές ή θα δοθούν στην δημοσιότητα και τα τραγούδια; Οι επίμαχες ανακοινώσεις της ΚΑΝ θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Τετάρτης, στις 10 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις απαντήσεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *