Ιταλία: Με 400 θεατές στο Teatro Ariston το Sanremo 2021;

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα στον ιταλικό τύπο, η RAI προσανατολίζεται στο το να επιτρέψει σε 400 θεατές να βρεθούν στο Teatro Ariston, με πολύ αυστηρές φυσικά δικλείδες ασφαλείας.

Το σχέδιο που μελετάται είναι να επιλεγούν 400 άνθρωποι, οι οποίοι αφού περάσουν από τεστ covid-19, θα μεταφερθούν σε ένα κρουαζιερόπλοιο, που θα βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης. Εκεί, θα είναι από τις 2 εώς και τις 6 Μαρτίου σε αυστηρή καραντίνα και αποκομμένοι από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Κάθε βράδυ ειδικά λεωφορεία θα μεταφέρουν τα 400 αυτά άτομα στο Teatro Ariston για το Φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται rapid tests, προκειμένου οι διοργανωτές να είναι σίγουροι πως είναι ασφαλείς.

Αντίστοιχα σχέδια υπάρχουν και για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, όπου εξετάζεται να διαμένουν στο καζίνο του Sanremo κι εκεί να στηθεί το κέντρο τύπου. Το σχέδιο της RAI είναι να δημιουργηθεί μία προστατευτική ασπίδα γύρω από τους ανθρώπους που εμπλέκονται στο Sanremo, κι έτσι το Φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί τηλεοπτικά τουλάχιστον, όσο πιο κοντά γίνεται σε συνθήκες κανονικότητας.

Για την ακτινογραφία των υποψηφίων στο Sanremo 2021 μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο.

Πηγή: tvblog.it
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *