Νορβηγία: Οι παρουσιαστές του Melodi Grand Prix 2021!

Με το Melodi Grand Prix 2021 να βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, η δημόσια τηλεόραση της χώρας, NRK, έσπευσε να ανακοινώσει τους παρουσιαστές της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας. Έτσι λοιπόν, έπειτα από την παρουσίαση του MGP 2020, οι Ingrid Gjessing Linhave, Ronny Brede Aase και Kare Magnus Bergh επιστρέφουν και την νέα χρονιά για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2021.

Η Ingrid Gjessing Linhave, ως εκπρόσωπος των τριών, δήλωσε τα εξής:

Οι τρεις μας είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το MGP ξανά! Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα τραγούδια και πιστεύουμε πως το MGP θα είναι πιο καλό από ποτέ. Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε την μουσική και τους καλλιτέχνες με όλους. Το MGP θα είναι ακόμα πιο σημαντικό για τους θεατές και την  Νορβηγική μουσική σκηνή. Πιστεύω πως όλοι λαχταράνε την ενότητα, τις κοινές εμπειρίες και το αίσθημα της χαράς έπειτα από μήνες αντιμετώπησης της υπάρχουσας πανδημίας.

Όπως είχε γίνει γνωστό λίγες μέρες νωρίτερα, το MGP 2021 έχρεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

H πρώτη αλλαγή έρχεται στον αριθμό των φιναλίστ οι οποίοι φέτος θα είναι 12. Οι μισοι εξ αυτών, θα έχουν απευθείας εισιτήριο για τον τελικό ενώ οι πέντε θα προκύψουν από τους ημιτελικούς. Μια ακόμα αλλαγή του διαγωνισμού, επικεντρώνεται στον μη διαχωριμό των καλλιτεχνών στους ημιτελικούς, βάσει γεωγραφικής περιοχής, κάτι που συνέβη το 2020. Με τους έξι να βρίσκονται απευθείας στον τελικό και τους πέντε να προκύπτουν από τις βραδιές που θα προηγηθούν, το παζλ του τελικού μένει να συμπληρώσει ο 12ος φιναλίστ. Αυτός θα προκύψει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, μετά το πέρας του τελευταίου ημιτελικού, μέσα από μια ειδική βραδιά, και θα είναι ένας εκ των 15 που έχουν αποκλειστεί ήδη από την διαδικασία.

Θα δούμε ένα ευρύ φάσμα κομματιών από όλα τα μουσικά είδη. Τόσο το κλασικό ροκ όσο και το βαρύ μέταλ θα έχουν εκπροσώπηση στον εθνικό τελικό κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις του είδους που δεν έβρισκαν τέτοια κομμάτια τα προηγούμενα χρόνια. Όσον αφορά τη ψηφοφορία, ανέφερε ότι θα διατηρηθεί η ψηφιακή διεξαγωγή της όπως και το 2020, με τα βλέμματα όλων των τεχνικών του NRK να είναι στραμμένα πάνω σε αυτήν έτσι ώστε να αποφευχθούν τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν έντονα την περασμένη χρονιά.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *