Σλοβενία: 27 Φεβρουαρίου η επιλογή της συμμετοχής της Ana Soklič

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες απομένουν προκειμένου να επιλεχθεί και επίσημα η συμμετοχή της Σλοβενίας στη Eurovision 2021. Όπως ανακοίνωσε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTVSLO στις 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του EMA 2021.

Οι ιθύνοντες της σλοβενικής αποστολής επέλεξαν τη διεξαγωγή ενός εθνικού τελικού, για να αποφασιστεί το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης στο Ρότερνταμ η Ana Soklič.

Η 36χρονη ερμηνεύτρια, η οποία ήταν η νικήτρια του EMA 2020, έχει ανακοινωθεί ήδη από τις 16 Μαίου πως θα είναι η εκπρόσωπος της Σλοβενίας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Για τον σλοβενικό εθνικό τελικό κατατέθηκαν 191 τραγούδια από τα οποία έχουν προκύψει ήδη τα τρία που θα ερμηνεύσει η έμπειρη τραγουδίστρια στα τέλη Φεβρουαρίου. Η επιλογή των τριών βασίστηκε στη γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής του RTVSLO και της ίδιας της Ana Soklič.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τον μεγάλο τελικό του EMA 2021, με τους Σλοβένους να έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για την προσθήκη ενός ή δύο τραγουδιών ακόμα στα δύο ήδη επιλεχθέντα.

Η Ana Soklič ήταν η νικήτρια του ΕΜΑ 2020 και επρόκειτο να διαγωνιστεί στη Eurovision 2020 με το τραγούδι “Voda”.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *