Eurovision 2021: Αποκαλύφθηκε το θέμα των καρτ-ποστάλ!

Σύμφωνα με το κεντρικό σλόγκαν του διαγωνισμού Open Up, η ομάδα παραγωγής του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2021 καλεί την ολλανδική κοινότητα να βρει μοναδικές τοποθεσίες όπου μπορούν να βιντεοσκοπηθούν οι καρτ-ποστάλ – τα μικρά εισαγωγικά φιλμάκια μεταξύ των τραγουδιών που εισάγουν τους 41 συμμετέχοντες.

Πέρυσι, πραγματοποιήθηκε αναζήτηση για ομάδες και συλλόγους για να καλωσορίσουν έναν καλλιτέχνη της Eurovision για την ιδέα της κάρτας. Επειδή προς το παρόν είναι αβέβαιο εάν οι καλλιτέχνες θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ολλανδία για να εγγράψουν προσωπικά την καρτ ποστάλ, η ομάδα παραγωγής επέλεξε τώρα μια διαφορετική ιδέα.

Φέτος, οι καλλιτέχνες θα παρουσιαστούν στο κοινό μέσω εικόνων που τραβήχτηκαν στη χώρα τους. “Δείχνουμε αυτές τις εικόνες στο πλαίσιο ενός λεγόμενου” μικροσκοπικού σπιτιού “. Δημιουργήσαμε αυτό το σπίτι σε διαφορετικά μέρη στην Ολλανδία που ταιριάζουν στον καλλιτέχνη έτσι ώστε να τους γνωρίσουμε καλά”, λέει ο επικεφαλής του σόου, Γκέρμπεν Μπάκερ. .

Ανοίξτε τον κόσμο

“Το σπίτι είναι ένα κεντρικό θέμα, ακριβώς επειδή τα σαλόνια μας δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικά από αυτό το έτος. Και την ίδια στιγμή, ανοίγουμε το σπίτι μας στον υπόλοιπο κόσμο. Και για αυτά τα μικροσκοπικά σπίτια, αναζητούμε μοναδικές τοποθεσίες στην Ολλανδία · τα πιο όμορφα και ξεχωριστά μέρη της χώρας μας που μπορούμε να απεικονίσουμε θεαματικά. “

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision αναζητούν φωτογενή μέρη, κατά προτίμηση στην ύπαιθρο. “Οι τοποθεσίες μπορεί να είναι γνωστές τοποθεσίες, αλλά σίγουρα είμαστε ανοιχτοί στους ανεκμετάλλευτους άγνωστους προορισμούς που έχει να προσφέρει η χώρα μας”, πρόσθεσε ο Γκέρμπεν “Επειδή οι ηχογραφήσεις θα γυριστούν ευρέως και μεγάλες, πρέπει να έχουμε αρκετό χώρο γύρω από το σπίτι για να μπορέσουμε να το τοποθετήσουμε και να το γυρίσουμε”

Αυτές οι τοποθεσίες καταχωρούνται κατά προτίμηση από τον δήμο ή την ίδια την περιοχή. Οι υποβολές ιδιωτικής ιδιοκτησίας είναι ευπρόσδεκτες, αλλά οι προτάσεις που υποβάλλονται σε συνεργασία με τον δήμο είναι πιθανότερο να επιλεγούν. “Λοιπόν, εκπλήξτε μας και εγγραφείτε ώστε να μπορείτε να δείξετε το μοναδικό σας σημείο σε 180 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Ευρώπη”, καταλήγει ο Bakker.

Πώς να εγγραφείτε

Δήμοι ή περιοχές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μία από τις κάρτες μπορούν να εγγραφούν μέσω του songfestival.nl . Η εγγραφή είναι ανοιχτή έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Η ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο και τα βίντεο θα δημιουργηθούν από τον παραγωγό τηλεόρασης IDTV για λογαριασμό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2021.

Πηγή: Eurovision.tv

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Καμία φαντασία, καμία νότα αισιοδοξίας για αυτό που ζούμε, τίποτα το χαρούμενο… Γιατί άραγε;;;
    Προφανώς και πάμε ολοταχώς για το plan D, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *