Josephine: ”Θέλω άλλα 2-3 χρόνια για να πάω στην Eurovision”!

Στην πρωινή εκπομπή του STAR, “Στην Φωλιά Των Κου Κου” βρέθηκε σήμερα η δημοφιλής τραγουδίστρια Josephine, η οποία όπως ήταν φυσικό εκτός από το J2US όπου συμμετέχει αυτό το διάστημα, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision.

Η Ζοζεφίν που το 2014 συμμετείχε στον ελληνικό τελικό με το Dancing Night, είχε αποκλείσει την περίπτωση να δοκιμάσει ξανά. Τους προηγούμενους μήνες άλλαξε αυτή της τη δήλωση, λέγοντας ότι θα την ενδιέφερε μια συμμετοχή στον διαγωνισμό. Σήμερα αποσαφήνισε περισσότερο τις προθέσεις της, λέγοντας πως φυσικά και θέλει να συμμετάσχει στην Eurovision, αλλά νοιώθει πως θα είναι έτοιμη σε 2-3 χρόνια για αυτό.

Για να το σηκώσω εγώ αυτό το βάρος, θέλω άλλα δυο, τρία χρόνια μπροστά μου. Θέλω να έχω δυο δίσκους και άλλες επιτυχίες στην πλάτη μου. Να πάω και να είμαι σίγουρη. Άμα δηλαδή επιλέξουμε εγώ και η εταιρεία μου, να εκπροσωπήσουμε την χώρα, θέλω να είναι ότι καλύτερο μπορώ να δώσω. Και τραγουδιστικά και όλη η σκηνική παρουσία.

Θα θέλατε να δείτε την Josephine στον διαγωνισμό;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *