Αυστραλία: Με τραγούδι της Diane Warren στο Ρότερνταμ η Montaigne;

Μια σημαντική είδηση αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitch η εκπρόσωπος της Αυστραλίας στην Eurovision 2021, Montaigne Η διεθνούς φήμης δημιουργός Diane Warren, ήρθε σε επικοινωνία μαζί της, προσφέροντας της ένα τραγούδι για τον διαγωνισμό!

Είχα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία που ονομάζεται Diane Warren …. είναι μία από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς που έχουν υπάρξει ποτέ ……… μου έστειλε ένα τραγούδι για να το σκεφτώ για την Eurovision. “Έχω αυτό το τραγούδι για σένα, δες το, ίσως είναι καλό για την Eurovision και είναι επιτυχία”! Το τραγούδι είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως επιτυχία.

Δεν είναι στο στυλ μου απόλυτα ….. όπως δεν νομίζω ότι θα έγραφα αυτούς τους στίχους ποτέ. Είπε “κάνε την παραγωγή όπως νομίζεις εσύ και τότε ίσως πιστέψεις ότι σου ταιριάζει”.

Αλλά το θέμα είναι ότι έχω αυτό το άλλο τραγούδι που έγραψα και μου αρέσει πολύ, νομίζω ότι είναι τόσο διασκεδαστικό, είναι σαν να φτάνω στο δρομάκι μου, αυτό το στυλ που προσπαθώ να επιτύχω για όλο αυτό το έτος, βασικά. Πρέπει λοιπόν να δουλέψω και στα δύο και να δω ποιο προτιμώ για την Eurovision … και να δουλέψω και σε άλλα τραγούδια!

Montaigne για Diane Warren.

Η Diane Warren έχει γράψει τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες, φθάνοντας ακόμα και στην νο1 θέση του αμερικανικού Billboard, όπως το «Unbreak My Heart» της Toni Braxton, το «If I Could Turn Back Time» της Cher, το «Nothing’s Gonna Stop Us Now» των Starship,  το «I Dont Want To Miss A Thing» των Aerosmith αλλά και το «Because You Loved Me» της Celina Dion.

Η διάσημη όμως δημιουργός έχει εμπειρία και από την Eurovision, αφού το 2009 ήταν η συνθέτρια του It’s My Time της συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου, μαζί φυσικά με τον Andrew Lloyd Webber. Το τραγούδι κατέλαβε την πέμπτη θέση, παίρνοντας και ένα 12αρι από την Ελλάδα, η καλύτερη θέση της χώρας από το 2002.

Στη 1 Απριλίου η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας, ανακοίνωσε ότι η Montaigne θα είχε μία ακόμη ευκαιρία να βρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Το 2020 θα εκπροσωπούσε την Αυστραλία, μετά την νίκη της στον εθνικό τελικό, με το τραγούδι Don’t Break Me.

Πηγή: aussievision

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *