Γαλλία: Τα στοιχήματα για τον νικητή του “Eurovision France, c’est vous qui décidez”!

Το τρίτο τραγούδι του φετινού διαγωνισμού θα γνωρίζουμε σε λίγες ώρες. H Γαλλία επιλέγει την συμμετοχή της, μέσω του εθνικού τελικού Eurovision France, c’est vous qui décidez. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν ένα μεγάλο φαβορί, το ίδιο τραγούδι που προηγείται και στα διάφορα διαδικτυακά polls των fans!

Η Barbara Pravi φαβορί για την νίκη

Μάχη για έναν φαίνεται πως είναι ο εθνικός τελικός της Γαλλίας, αφού τουλάχιστον σύμφωνα με τα στοιχήματα, το Voila της Barbara Pravi είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την νίκη. Με αποδόσεις κάτω από το 2, βρίσκεται στην πρώτη θέση. Πολύ πιο πίσω είναι το Bah Non της Philippine, ενώ στην τρίτη θέση είναι το Alleluia των Andriamad. Δείτε αναλυτικά τα στοιχήματα παρακάτω:

Έτσι θα επιλεγεί ο νικητής

Σε τρεις διαφορετικές φάσεις θα διαγωνιστούν οι 12 υποψήφιοι προκειμένου να επιλεγεί ο νικητής του Eurovision France, c’est vous qui décidez!

– Πρώτος Γύρος : Τα 7 τραγούδια που κέρδισαν τη δημόσια ψήφο θα επιλεγούν για το “Ultimate Vote”.
– Το Euro Ticket : Ένα μπαλαντέρ θα απονεμηθεί μόνο από την κριτική επιτροπή ως το 8ο τραγούδι που θα προκριθεί επίσης στο “Ultimate Vote”.
Η τελική ψηφοφορία : Στη συνέχεια, οι ψήφοι θα μηδενιστούν. Το κοινό και η κριτική επιτροπή από 50% θα αναδείξουν το νικητήριο τραγούδι.

Οι 12 υποψήφιοι

Οι 12 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι:

Πως θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε;

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Παρίσι και όχι σε μία περιφερειακή πόλη, όπως αρχικά είχε διαμηνυθεί, σε ένα τηλεοπτικό στούντιο, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σκηνή για τον σκοπό αυτό.

Παρουσιαστές θα είναι οι Stéphane Bern και Laurence Boccolini από το France 2. Το σόου θα ξεκινήσει στις 22:05 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ ή εδώ.

Ποιος θέλετε να εκπροσωπήσει την Γαλλία στο Ρότερνταμ; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Γαλλίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Πηγή: eurovisionworld
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *