Για το «Γιαννάκη σ’ αγαπώ» στην Eurovision 1978 μίλησε η Τάνια Τσανακλίδου!

Καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση στην εκπομπή “Προσωπικά” της ΕΡΤ, ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Τάνια Τσανακλίδου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, μίλησε σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό που συνέβη στην Eurovision 1978, όπου κοιτώντας την κάμερα αναφέρει «Γιαννάκη σ’ αγαπώ», εννοώντας τον Γιάννη Φέρτη, με τον οποίο τότε βρισκόταν σε σχέση.

Η Τάνια Τσανακλίδου για μία ακόμα φορά  μας αποκαλύπτει τον αρνητισμό που είχε για τον διαγωνισμό, λέγοντας πως δεν ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και ουσιαστικά αυτή που την έπεισε ήταν η φίλη της Μελίνα Μερκούρη.

Θα πας και θα σκάσεις μου είπε η Μελίνα! Ε και πήγα!

Στην συνέχεια περιγράφει λεπτομερώς πως συνέβη το επίμαχο περιστατικό.

 Ήταν στο ασανσέρ που μας έπαιρνε για να ανεβούμε στην σκηνή. Μαζί με τον πιανίστα τον Μάρκο Αλεξίου και τον Χάρη Ανδρεάδη τον διευθυντή ορχήστρας, έχοντας την εντύπωση ότι δεν ακουγόμασταν στην κάμερα, είχα ετοιμάσει μια βρωμοκουβέντα να πούμε και οι τρεις. Ευτυχώς τα παιδιά κομπλάρανε και δεν την είπαμε, γιατί τότε δεν θα είχα τα μούτρα να γυρίσω στην Ελλάδα. Έμεινα μόνη και είπα «Γιαννάκη σ’ αγαπώ».

Ο Γιάννης έπαιζε με την Μελίνα και είχαν μια μικρή τηλεόραση στα παρασκήνια. Το άκουσε η Μελίνα και του είπε, τι είπε η τρελή;

Όταν μίλησα με τον Γιάννη και μου είπε ότι το άκουσε η Μελίνα, του λέω τι ακούστηκε; Δεν γυρνάω στην Ελλάδα, δεν θα έρθω ντρέπομαι!

Η Τάνια Τσανακλίδου κατέλαβε την όγδοη θέση στην Eurovision 1978, με το τραγούδι Τσάρλι Τσάπλιν.

Το στιγμιότυπο αυτό μπορείτε να το δείτε στο 1.09.26 του παρακάτω βίντεο:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *