Ελλάδα: Η επιτροπή της ΕΡΤ για την Eurovision 2021! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ, το Eurovisionfun σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα μέλη της επιτροπής, που έχει επιφορτιστεί με την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον προσεχή διαγωνισμό.

Η ΕΡΤ αν και αρχικά προσανατολίζοντας σε μία επιλογή με την συμμετοχή του κοινού, τελικά εξαιτίας της πανδημίας που δυσκολεύει όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά και προκειμένου να κερδίσει χρόνο που είναι σημαντικός φέτος, προχώρησε για μία ακόμα φορά σε εσωτερική επιλογή της συμμετοχής μας.

Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενα μας άρθρα, η επιτροπή είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια και με την περσινή, έχοντας φυσικά κάποιες αλλαγές, με βάση και τις αλλαγές προσώπων που έγιναν τους τελευταίους μήνες στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Η επιτροπή λοιπόν απαρτίζεται από τους εξής:

1. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ – Συνθέτη, Μέλος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ (Πρόεδρο)
2. ΑΔΑΜ Πέτρο – Μουσικό Παραγωγό (Μέλος)
3. ΜΑΡΚΑΚΗ Γιώργο – Δημοσιογράφο (Μέλος)
4. ΠΕΤΡΙΔΗ Γιάννη – Μουσικό Παραγωγό (Μέλος)
5. ΚΟΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ – Διευθύντρια Δευτέρου Προγράμματος της ΕΡΑ, σχολιάστρια του διαγωνισμού (Μέλος)
6. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – Διευθυντής Kosmos της ΕΡΑ (ΜΕΛΟΣ).

Τα δύο τελευταία μέλη προστέθηκαν στην φετινή επιτροπή, ενώ οι τέσσερις πρώτοι ήταν και πέρσι. Όλα τα μέλη της επιτροπής είναι άνθρωποι αναγνωσμένου κύρους, με μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής. Η επιλογή τους αποτελεί εχέγγυο, πως η ανάδειξη της συμμετοχής μας, θα γίνει με πλήρη αντικειμενικότητα, λαμβάνοντας ως μοναδικό κριτήριο το τραγούδι με το οποίο η χώρα μας θα έχει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Ρότερνταμ.

Όλες οι συνεδριάσεις της επιτροπής, συνεπικουρήθηκαν από την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ, Δώρα Χειράκη, η οποία είναι και η υπεύθυνη για το project Eurovision στο νέο οργανόγραμμα της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και από την Σοφία Δρανίδου, προϊσταμένη του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για τις τελικές ανακοινώσεις της ΕΡΤ!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Γνωρίζετε πότε τελικά θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση; Μας είχατε πει πως μέσα στον Ιανουάριο θα πρέπει να έρθει και η Στεφανία για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ και του live on tape video. Αν καθυστερήσουν οι ανακοινώσεις θα πάνε όλα πίσω μετά.

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Греческий вещатель ERT объявил состав комиссии, которая проводит отбор конкурсной песни представительницы страны Стефании. Об этом сообщает греческий сайт Eurovision Fun. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *