Ελλάδα: Η Stefania στο στούντιο για την τελική ηχογράφηση του Last Dance! (Video)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει μεταβεί στην Ολλανδία για την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού μιας και η απαραίτητη εβδομαδιαία καραντίνα που θα έπρεπε να περάσει η Stefania στη χώρα μας στάθηκε εμπόδιο.

Αυτή τη στιγμή η εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2021Stefania, βρίσκεται στο στούντιο για να ηχογραφήσει την τελική μορφή του Last Dance, του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επερχόμενη Eurovision.

Οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Ηλίας Κοκοτός, ARCADE και Sharon Vaughn είναι έτοιμοι για την τελική μορφή του Last Dance, που σε δύο μήνες από τώρα αναμένεται να δοθεί στο κοινό.

Μετά την ηχογράφηση η Stefania θα έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ, ενώ αναμένεται να μείνει αρκετό διάστημα εδώ, αφού πλέον όπως αντιλαμβάνεστε οι συνθήκες με τις οποίες γίνονται τα αεροπορικά ταξίδια δυσκολεύουν. Κατά το διάστημα της παραμονής της στην Αθήνα, η Stefania θα πραγματοποιήσει τις πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος εργάζεται πυρετωδώς, πάνω στην σκηνοθεσία της συμμετοχής μας, έχοντας δώσει ήδη και το πρώτο hint για όλα όσα θα δούμε.

Χθες, η Stefania και ο Δημήτρης Κοντόπουλος φιλοξενήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μίλησαν για το “Last Dance” και το χρονοδιάγραμμα έπειτα από την ηχογράφηση της φετινής μας συμμετοχής.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John T.
    John T. says:

    μακαρι να ειναι καλο το αποτελεσμα!! καλη επιτυχια στεφανια! Εχθες ο γιαννης σε ενα podcast ειπε οτι ηταν αρκετα κοντα να παει το adrenaline αλλα εν τελει η επιτροπη εδωσε στο LD το πρασινο φως… θα ηθελα να δω τι ειδους ηταν και τα υπολοιπα τραγουδια που εδωσαν στην ερτ φετος …ευχομαι στο μελλον να μας δωσετε καποιες πληροφοριες.

    Απάντηση
      • John T.
        John T. says:

        στο 12:13 νομιζω λες οτι στην αρχη ειχαν στο μυαλο τους να πανε με το adrenaline που ηταν και ο τιτλος που μας ειπε η Στεφανία αλλα τελικα της ταίριαζε πιο πολυ το LD … Τελος πάντων δεν εχει σημασία … ελπίζω ομως κάποτε να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες για τα τραγούδια που κατέθεσε η ομαδα γιατι οπως ειπες ηταν πολλά και διαφορετικού είδους…

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχετε πει ότι πρόκειται για ένα uptempo κομμάτι με στοιχεία 80s, με ποιο κομμάτι θα μπορούσατε να πείτε ότι μοιάζει;;
    Σε ύφος πάντα, γιατί στιχουργικά έχει αναφερθεί το νόημα που θέλει να περάσει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *