Ελλάδα: Μεταξύ δύο τραγουδιών η τελική επιλογή για την συμμετοχή μας στην Eurovision 2021! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ενώ η πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι μέχρι το τέλος του 2020 η ΕΡΤ θα είχε καταλήξει στο τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Stefania στην Eurovision 2021, η απόφαση αυτή πήρε μια μικρή αναβολή, αφού η γνωμοδοτική επιτροπή που έχει συστήσει η ελληνική δημόσια τηλεόραση για την επιλογή της συμμετοχής μας χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο.

Τα χρονικά περιθώρια που είναι αρκετά ακόμη, δίνουν την ευχέρεια στην ΕΡΤ να πραγματοποιήσει μια πολύ προσεχτική και διεξοδική επιλογή. Τα τραγούδια έχουν μπει στο μικροσκόπιο της επιτροπής, που απαρτίζεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μουσικής, ενώ και η καλλιτεχνική ομάδα έχει πραγματοποιήσει τις αλλαγές που της ζητήθηκαν.

Στο προηγούμενο άρθρο μας, σας είχαμε ενημερώσει ότι η επιτροπή είχε ξεχωρίσει από τα πέντε υποψήφια τραγούδια που κατέθεσε η ομάδα της Stefania τα τρία, σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες αυτή την στιγμή δύο τραγούδια βρίσκονται ακόμα στην κρίση της επιτροπής, η οποία σύντομα θα καταλήξει στο ένα και μοναδικό, που θα αποτελέσει και την ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2021.

Στην επιτροπή βρίσκεται, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, το μέλος της ΕΡΤ και γνωστός μουσικοσυνθέτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι άνθρωποι αναγνωσμένου κύρους με μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής. Η επιλογή τους αποτελεί εχέγγυο, πως η ανάδειξη της συμμετοχής μας, θα γίνει με πλήρη αντικειμενικότητα, λαμβάνοντας ως μοναδικό κριτήριο το τραγούδι με το οποίο η χώρα μας θα έχει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Ρότερνταμ.

Στόχος της ΕΡΤ, όσο και της ομάδας που μας εκπροσωπεί στον φετινό διαγωνισμό, είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Ρότερνταμ, κάτι που φαίνεται επιτεύξιμο…Λίγη υπομονή ακόμα, με συγκρατημένη αισιοδοξία, αναμένοντας τις τελικές αποφάσεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αφού βρίσκονται μεταξύ 2 τραγουδιών, μήπως να γίνει μια διαδικτυακή ψηφοφορία να αποφασίσουν οι fans από Ελλάδα και εξωτερικό (γιατί όχι;)
    Απλά, λιτά, οικονομικά.
    ΥΓ: Το adrenaline είναι μέσα στα 2 εναπομείναντα; Γιατί προσωπικά θεωρώ ότι η ανακοίνωση του συγκεκριμένου τίτλου τραγουδιού ίσως να ήταν ένα καλό διαφημιστικό “τρικ” για την προώθηση της συμμετοχής μας.
    Για να δούμε!!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] записала для Евровидения – 2021, сократилось до двух. Об этом сообщает сайт Eurovision Fun. Теперь специальной комиссии вещателя ERT предстоит […]

  2. […] для Евровидения – 2021, сократилось с пяти до двух. Об этом сообщает сайт Eurovision Fun. Теперь специальной комиссии вещателя ERT предстоит […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *