Ελλάδα: Τα παραλειπόμενα της ηχογράφησης του Last Dance!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η καλλιτεχνική ομάδα της φετινής μας συμμετοχής, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο Last Dance. Για τον λόγο αυτό εξάλλου βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία ο Δημήτρης Κοντόπουλος, αφού μαζί με την Stefania θα πραγματοποιήσουν την τελική ηχογράφηση φωνών της συμμετοχής μας.

Μαζί με τον δημιουργό της συμμετοχής μας, στην Ολλανδία ταξίδεψε και ο Ηλίας Κοκοτός, project manager του εγχειρήματος. Οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός διανυκτέρευσαν στο Άμστερνταμ, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την Stefania έφθασαν στο studio ηχογραφήσεων Rock Town του Ρότερνταμ.

Μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram και όπως διαβάσατε και στο Eurovisionfun, τόσο η Stefania, όσο και οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός μοιράστηκαν στιγμές από την ηχογράφηση στην οποία όπως τυχόν θα είδατε, η μικρή αλλά λαμπερή εκπρόσωπος μας, ήταν το επίκεντρο.

Η ηχογράφηση αύριο θα ολοκληρωθεί και όπως πληροφορηθήκαμε το αποτέλεσμα ικανοποίησε απόλυτα τον Δημήτρη Κοντόπουλο, που είναι και ο ειδικότερος να κρίνει στην παρούσα φάση. Τόσο ο Ολλανδός ηχολήπτης του studio, αλλά και η καθηγήτρια φωνητικής της Stefania έδωσαν συγχαρητήρια στον Δημήτρη Κοντόπουλο για το τραγούδι, αλλά και για την επιλογή του, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν, ταιριάζει απόλυτα στην φωνή της Stefania!

Φωνητικά η Stefania ανταπεξήλθε με άνεση στις απαιτήσεις του τραγουδιού, ενώ και η καθηγήτρια φωνητικής της, ήταν σίγουρη πως θα καταφέρει να ερμηνεύσει το Last Dance με απόλυτη επιτυχία και επαγγελματισμό στην σκηνή της Ahoy Arena στις 20 και 22 Μάϊου.

Το βράδυ όλη η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να περάσει κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς στην Ουτρέχτη, πόλη κατοικίας της Stefania.

Τον Φεβρουάριο όπως δήλωσε η Stefania στην συνέντευξη της στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, θα έρθει στην Αθήνα για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ, τις πρόβες με τον Φωκά και την επίσημη παρουσίαση της συμμετοχής μας, που όπως έχει ήδη ειπωθεί θα λάβει χώρα τον Μάρτιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *