Ηνωμένο Βασίλειο: Με τις Frock Destroyers στην Eurovision 2021;

Οι Frock Destroyers είναι ένα δημοφιλές συγκρότημα, που αποτελείται από τις Baga Chipz, Blu Hydrangea και Divina de Campo, drag χαρακτήρες, που έγιναν γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο ριάλιτι σόου, RuPaul’s Drag Race UK. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς οι Frock Destroeyrs άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2021.

Συμμετέχοντας στο πρωτοχρονιάτικο σόου του BBC, The Big New Year’s In, οι Frock Destroyers απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα επαγγελματικά τους σχέδια το 2021, είπαν:

Λοιπόν, ελπίζουμε, θα κάνουμε μια παγκόσμια περιοδεία με το FROCK4LIFE . Και ποιος ξέρει – ίσως η Eurovision; 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Frock Destroyers δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την Eurovision, ενώ υπάρχει και σχετικό αίτημα Βρετανών fans στο διαδίκτυο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 10.000 υπογραφές.

 Θα σπάσουμε την κατάρα της Eurovision. Θα κάναμε τα πάντα για να συμβεί. Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι αν εκπροσωπούσαμε το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision.

To BBC πάντως προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος. Πριν λίγες ημέρες ο Lee Smithurst, παραγωγός του BBC που σχετίζεται με την Eurovision, αποκάλυψε ότι αυτό τον μήνα θα έχουμε ειδήσεις σχετικά με τον εκπρόσωπο και την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2021.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπούσε στην Eurovision 2020 ο James Newman με το τραγούδι My Last Breath. Ο James Newman σε όλες του τις συνεντεύξεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα δήλωνε ότι θα ήθελε πολύ να έχει μία ακόμα ευκαιρία στον διαγωνισμό.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε την απόφαση του BBC για την Eurovision 2021!

Εσείς ποιον θα προτιμούσατε να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2021;

Πηγή: Wiwibloggs
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *