Ιρλανδία: Τον Μάρτιο το τραγούδι της Lesley για την Eurovision 2021!

Στις 17 Δεκεμβρίου, η δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας, RTÉ, ανακοίνωσε ότι η Lesley Roy θα εκπροσωπήσει ξανά την Ιρλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο, φυσικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Η Lesley έχει περάσει τους τελευταίους τρεις μήνες στο στούντιο δουλεύοντας στο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στην Eurovision 2021.  Το τραγούδι γράφτηκε και δημιουργήθηκε από την Lesley, μαζί με τον παραγωγό της Eurovision, Lukas Hallgren (που επίσης παρήγαγε το “She got me“, Ελβετία 2019), τον Philip Strand (παραγωγός / τραγουδοποιός), και τους Normandie, Deepend και Emelie Eriksson.

Η ίδια σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε την περίοδο που αναμένεται να κυκλοφορήσει η συμμετοχή της για την Eurovision 2021.

Μάλιστα, δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ ανυπόμονη να μοιραστεί μαζί μας το τραγούδι της, με τους ακόλουθους της να ζητούν την ημερομηνία δημοσιοποίησης του. Τότε, η Ιρλανδή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το τραγούδι αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τον Μάρτιο, την πρώτη ή την δεύτερη εβδομάδα του μήνα.

Η Ιρλανδία θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την Τρίτη 18 Μαΐου στο Rotterdam Ahoy Arena.

Ας θυμηθούμε το Story of My Life το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Ιρλανδία στον φετινό διαγωνισμό:

https://www.youtube.com/watch?v=HLgE0Ayl5Hc&feature=emb_title

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ιρλανδία στην Eurovision 2021!

1 reply
  1. Kωνσταντινος
    Kωνσταντινος says:

    χαχαχα λογικά τις μισές(και) συμμετοχές θα τις μάθουμε τις τελευταίες 10 μέρες πριν λήξη η προθεσμία υποβολής των τραγουδιών, οι μισές δηλαδή θα χαθούν στο πλήθος… ελπίζω να μην πέσει και η ελληνική συμμετοχή σε αυτή τη παγίδα “εντυπωσιασμού” και να ανακοινωθεί η συμμετοχή τέλη φλεβάρη ή το πολύ αρχές Μαρτίου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *