Ισραήλ: Απόψε ο τελικός του HaShir Shelanu L’Erovizion 2021!

Απόψε το βράδυ σε μία ειδική εκπομπή με τίτλο HaShir Shelanu L’Erovizion, θα ανακοινωθεί ο νικητής της διαδικτυακής ψηφοφορίας και θα μάθουμε με ποιο τραγούδι θα διαγωνισθεί η Eden Alene, εκπρόσωπος του Ισραήλ, τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Το αρχικό σχέδιο της ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης ήταν η Eden να ερμηνεύσει ζωντανά τα τρία τραγούδια και το νικητήριο να επιλεγεί μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, αλλά και της κριτικής επιτροπής. Οι αυστηροί όμως περιορισμοί που έχουν τεθεί στο Ισραήλ και αποκλείουν τη συνάθροιση κόσμου, οδήγησε στην απόφαση της ακύρωσης του εθνικού τελικού και την επιλογή του τραγουδιού μόνο μέσω της διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Τα τρία υποψήφια τραγούδια είναι:

1. La La Love 

2. Ue La La

3. Set Me Free

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Lucy Ayoub που υπήρξε η μία εκ των τεσσάρων παρουσιαστών της Eurovision 2019. Το σόου θα ξεκινήσει στις 21:15 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Με ποιο τραγούδι θα θέλατε την Eden στην Eurovision 2021; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *