Λευκορωσία: Ξεκίνησε η υποβολή τραγουδιών για την Eurovision 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας ξεκίνησε την υποβολή συμμετοχών για την Eurovision 2021. Η προθεσμία κατάθεσης των τραγουδιών είναι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021. Άγνωστο είναι αν η τελική επιλογή του εκπροσώπου και του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί με εσωτερική επιλογή ή μέσω εθνικού τελικού, όπως συνήθως πράττει η δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Στις 25 Σεπτεμβρίου και μετά την ανοιχτή θέση που έλαβαν οι VAL κατά του νυν προέδρου της χώρας Α. Λουκασένκο, η δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας ανακοίνωσε πως θα επιλεγεί νέος εκπρόσωπος για τον διαγωνισμό της Eurovision. Έκτοτε καμία ενημέρωση δεν υπήρξε.

Πριν από λίγο όμως ανακοινώθηκε επισήμως η έναρξη της υποβολής συμμετοχών για την Eurovision 2021. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την εθνικότητα, τόσο των ερμηνευτών, όσο και των δημιουργών, ενώ ισχύουν οι γενικοί κανονισμού του διαγωνισμού (3 λεπτά, έξι άτομα επί σκηνής κλπ).

Σημαντική διαφοροποίηση φέτος, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν και βίντεο, όπου ερμηνεύουν ζωντανά το τραγούδι τους. Καταληκτική ημερομηνία όπως είπαμε είναι η 31η Ιανουαρίου, ενώ άγνωστο παραμένει προς το παρόν, η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί για την τελική επιλογή του εκπροσώπου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Λευκορωσίας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *