Λιθουανία: Απόψε ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Pabandom iš Naujo! 2021!

Συνεχίζεται απόψε το Pabandom iš Naujo! 2021, η διαδικασία εύρεσης της λιθουανικής συμμετοχής για τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision. Φέτος, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λιθουανίας (LTR Televizija) θα διεξάγει συνολικά 4 shows τα οποία αποτελούνται από δύο προκριματικούς γύρους (16 & 23 Ιανουαρίου), έναν ημιτελικό (30 Ιανουαρίου) ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου.

Απόψε το βράδυ, θα προβληθεί ο δεύτερος προκριματικός γύρος. Με την επιτροπή να έχει ήδη ψηφίσει, απόψε το λιθουανικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τις ζωντανές ερμηνείες για πρώτη φορά και να ψηφίσει τα αγαπημένα του τραγούδια. Το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από την επιτροπή και κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Ramūnas Zilnys, Vytautas Bikus, Gerūta Griniūtė and Stanislavas Stavickis-Stano.

Τα 10 τραγούδια που θα διεκδικήσουν τα 6 εισιτήρια για τη φάση των ημιτελικών είναι:

1. UnoBand – “Eisiu”
2. Rapolas – “Degam”
3. Sunday Afternoon – “Open”
4. Aistė Brokenleg – “Home”
5. Cosmic Bride – “Solitary Star”
6. Norbertas – “Man In Need”
7. Gebrasy – “Where’d You Wanna Go”
8. Evita Cololo – “Be paslapčių”
9. Gabrielius Vagelis – “My Guy”
10. Gabrielė Goštautaitė – “Freedom”

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Vytautas Rumšas, Ieva Stasiulevičiūtė και Vaidotas Baumila (εκπρόσωπος της χώρας το 2015).

Απόψε θα απολαύσουμε και για πρώτη φορά του The Roop, με το Discoteque, που έχουν απευθείας εισιτήριο για τον Τελικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο προκριματικό γύρο του Pabandom iš Naujo! 2021 στις 21:00 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Λιθουανίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την λιθουανική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *