Λιθουανία: Η εμφάνιση των The Roop με το Discoteque! (Video)

Οι The Roop πραγματοποίησαν την πρώτη ζωντανή ερμηνεία του Discoteque πριν από λίγο, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Pabandom iš Naujo! 2021.

Μετά την περσινή ακύρωση της Eurovision 2020 οι The Roop έλαβαν από την δημόσια τηλεόραση της Λιθουανίας το δικαίωμα να συμμετάσχουν αυτομάτως στον τελικό του Pabandom iš Naujo! 2021. Οι The Roop αποφάσισαν να διαγωνιστούν με το Discoteque, το οποίο και μας παρουσίασαν ζωντανά πριν από λίγο.

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη του Discoteque;

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φοβερό. Βρίσκεται ήδη στο Ρότερνταμ θεωρώ και σχετικά εύκολα μάλιστα. Εκεί μετά από τη σημερινή εμφάνιση μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και τη νίκη αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι θα φέρουν τη Λιθουανία στη καλύτερη θέση που έχει τερματίσει μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό. Αν όχι οι νικητές τότε σίγουρα θα μπουν στη πρώτη 3αδα ή 5αδα.
    Ενδεχομένως ο φετινός διαγωνισμός να’ναι πολύ δυνατός (όπως δείχνουν τα πράγματα ως ώρας).

    Απάντηση
  2. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Θα πάει Ρότερνταμ, αλλά αυτό το τραγούδι δεν πρόκειται να κερδίσει. Η εμφάνιση είναι καλοδουλεμένη, δημιουργήθηκε καθαρά με βάση την περσινή, σε ελαφρώς πιο κιτς παρουσίαση. Σίγουρα δεν δικαιολογεί όλο τον «χαμό» και τα αποθεωτικά σχόλια…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *